Jaooo anastazija , stilov ti e ukraden od nekoj bugarski forum :pusk:Се работи за масовна неблагодарност, на цело село!!!
Да беше поклонот Српски - ќе имаше музика на плоштад, ебате испраните југоносталгичарски закржлавени мозоци!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jaooo anastazija , stilov ti e ukraden od nekoj bugarski forum :pusk:Се работи за масовна неблагодарност, на цело село!!!
Да беше поклонот Српски - ќе имаше музика на плоштад, ебате испраните југоносталгичарски закржлавени мозоци!
Напишано од Анастазија:
Се работи за масовна неблагодарност, на цело село!!!
Mani ja brate...Ako e celo selo MASOVNO neblagodarno????? togas koj e lud vo svetot na ludite![]()
Ги спомнувам србите зашто гледам дека најнепријателски сте расположени према нив.
Добро, ме интересира би земале ли бугарите српски софтвер на поклон за бугарската армија? Ги спомнувам србите зашто гледам дека најнепријателски сте расположени према нив.
Добро, ме интересира би земале ли бугарите српски софтвер на поклон за бугарската армија? Ги спомнувам србите зашто гледам дека најнепријателски сте расположени према нив.