Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Игра ли некој од вас на Club4aces.com покер? Собрав некое евро и ме интерисира ако ги направам повеке дали може некако да ги извадам..:helou:
Јас имам на club4aces. Се подигаат парите уживај, само ти направи ги :)

Зошто неможам да влезам на покерот на Фејсбук???Имали некој ваков проблем..???

Играм покер само на Facebook,во живо до сега не.Инаку на ФБ правам по 50тина милиона,ама во живо е мн поинаку и не е така лесно

Играм покер само на Facebook,во живо до сега не.Инаку на ФБ правам по 50тина милиона,ама во живо е мн поинаку и не е така лесно

Не прашувам дали играш или не туку овие два дена неможам да влезам да играм па прашувам дали некој го има овој страшен проблем ... Оти без покер да неиграм стварно нема што да правам..

Ама малер ме бие оваа недела...Прво ми се расипа компјутерот од вируси сега пак неможам да си влезам на покерот еве оваа ми излегува ако има некој решение нека кажува...

Не прашувам дали играш или не туку овие два дена неможам да влезам да играм па прашувам дали некој го има овој страшен проблем ... Оти без покер да неиграм стварно нема што да правам..

Ама малер ме бие оваа недела...Прво ми се расипа компјутерот од вируси сега пак неможам да си влезам на покерот еве оваа ми излегува ако има некој решение нека кажува...

оди control panel -> windows firewall -> exceptions -> add port кај наме напиши poker, кај порт 9339, и нека ти биде селектирано ТCP
се надевам ќе ти помогне

Nema air od pokerov samo gubenje vreme ... koga togas ke gi izgubis site chipovi,i ke se nerviras ko nezdrav zosto ti zemal so 2ka.....Bar za Fb zboram ...

Јас играФ покер на фејсбук напрев 670 милјона и во една рака ги изгубив со три 7мици ми зеде се и од тогас ни фејсбук ни покерот ги имам фатено а не планирам ни да фатам!:nenene:

пПокер брат само у зиво е филингот!!!

играм на фб и у живо... ама у живо играме со другари купивме сет чипови, а у пари да играм никако тоа :nenene:

играм на фб и у живо... ама у живо играме со другари купивме сет чипови, а у пари да играм никако тоа :nenene:
А у шо играте у бомбони? :)

Покеров во последно време стана повеќе од хоби барем кај нас во друштво. Собрани си сме така една екипа и си плешиме претежно во бош денови од понеделник до среда. Сет чипови (иљадарка),карти на маса и се пука турнирче. Екстра убиени минимум 3 саати со супер друштво и атрактивна игра. Иначе нормално влогот не е голем и не играме кеш гејм туку турнир.Обично влогот е по 50 ден од чоек. Значи од спорт страна тоа ми е главна окупација :smir:

Иначе зачленет сум на интернет страниве па кога иам време си подигрувам по некој freeroll,али преферирам in live :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom