Покер

Член од
8 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
Игра ли некој од вас на Club4aces.com покер? Собрав некое евро и ме интерисира ако ги направам повеке дали може некако да ги извадам..:helou:
Јас имам на club4aces. Се подигаат парите уживај, само ти направи ги :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
Зошто неможам да влезам на покерот на Фејсбук???Имали некој ваков проблем..???

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Играм покер само на Facebook,во живо до сега не.Инаку на ФБ правам по 50тина милиона,ама во живо е мн поинаку и не е така лесно

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
Играм покер само на Facebook,во живо до сега не.Инаку на ФБ правам по 50тина милиона,ама во живо е мн поинаку и не е така лесно

Не прашувам дали играш или не туку овие два дена неможам да влезам да играм па прашувам дали некој го има овој страшен проблем ... Оти без покер да неиграм стварно нема што да правам..

Ама малер ме бие оваа недела...Прво ми се расипа компјутерот од вируси сега пак неможам да си влезам на покерот еве оваа ми излегува ако има некој решение нека кажува...

CroMkd

Someone
Член од
24 декември 2008
Мислења
114
Поени од реакции
35
Не прашувам дали играш или не туку овие два дена неможам да влезам да играм па прашувам дали некој го има овој страшен проблем ... Оти без покер да неиграм стварно нема што да правам..

Ама малер ме бие оваа недела...Прво ми се расипа компјутерот од вируси сега пак неможам да си влезам на покерот еве оваа ми излегува ако има некој решение нека кажува...

оди control panel -> windows firewall -> exceptions -> add port кај наме напиши poker, кај порт 9339, и нека ти биде селектирано ТCP
се надевам ќе ти помогне

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Nema air od pokerov samo gubenje vreme ... koga togas ke gi izgubis site chipovi,i ke se nerviras ko nezdrav zosto ti zemal so 2ka.....Bar za Fb zboram ...

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Јас играФ покер на фејсбук напрев 670 милјона и во една рака ги изгубив со три 7мици ми зеде се и од тогас ни фејсбук ни покерот ги имам фатено а не планирам ни да фатам!:nenene:

Flash069

Flash
Член од
16 декември 2009
Мислења
16
Поени од реакции
0
пПокер брат само у зиво е филингот!!!

Член од
28 март 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
играм на фб и у живо... ама у живо играме со другари купивме сет чипови, а у пари да играм никако тоа :nenene:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
играм на фб и у живо... ама у живо играме со другари купивме сет чипови, а у пари да играм никако тоа :nenene:
А у шо играте у бомбони? :)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Покеров во последно време стана повеќе од хоби барем кај нас во друштво. Собрани си сме така една екипа и си плешиме претежно во бош денови од понеделник до среда. Сет чипови (иљадарка),карти на маса и се пука турнирче. Екстра убиени минимум 3 саати со супер друштво и атрактивна игра. Иначе нормално влогот не е голем и не играме кеш гејм туку турнир.Обично влогот е по 50 ден од чоек. Значи од спорт страна тоа ми е главна окупација :smir:

Иначе зачленет сум на интернет страниве па кога иам време си подигрувам по некој freeroll,али преферирам in live :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom