Pokemon

• Креатор на темата Креатор на темата PrinceVegeta
  • Време на започнување Време на започнување
кога сме кај најомилени мене ми е вулпикс и најнтеилс (пак на наруто свртив :) )
вегета одговори ми на прашањето :
ДАЛИ ЕШ ИМА ОСВОЕНО НЕКОЈ ТУРНИР ВО ЦЕЛ ПОКЕМОН СЕРИЈАЛ ИЛИ НОНСТОП ГУБИ????

Сакав цела да ја гледам, ја симнав и кога стигнав до Orange League ми скурчи па ја избришав од хард дискот цела, едноставно не е Dragon Ball :)

Абе да не има негде да се симнат епизоди синхронизирани на македонски или некој од ех-ју јазициве. Тапа ми е англискиов не за друго :vozbud:

Можеби сум чудна, но јас од Покемон дали имам изгледано две епизоди...

Играјте некој од игрите, поинтересно е кога сам си имаш твој покемони да еволвираш и левелуваш :3
Самата идеја да ги фатиш сите те тера да не запреш :|

Ја гледав на А1 aма не редовно . До ден денес не ми е јасно зошто тој другарот на Еш кој сега поима немам како го викаа имаше очи како минуси, а сите други ликови имаа нормални очи

Ај некој што го изгледал целиот серијал Покемон или што е поупатен, да ми каже дали Покемон има вкупно 17 сезони, со вкупно 832 епизоди ?

Бидејќи ако се тоа точни бројки, на линков ги има сите сезони и сите епизоди :)

кога сме кај најомилени мене ми е вулпикс и најнтеилс (пак на наруто свртив :) )
вегета одговори ми на прашањето :
ДАЛИ ЕШ ИМА ОСВОЕНО НЕКОЈ ТУРНИР ВО ЦЕЛ ПОКЕМОН СЕРИЈАЛ ИЛИ НОНСТОП ГУБИ????
До каде што сум јас стигнат со епизодите освои трофеј од Портокаловата Лига ( Orange League) сега ја гледам третата сезона The Johto Journeys или Johto League плус има нови видови на Покемони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom