Двајцата над мене,во смисол на надоградба не морате да си укажувате дека некој е глуп а дека другиот со самото укажување на тоа се правел попаметен.За некој трет и двете надмудрувања,па и самиот тек на муабетот му е глуп,па си ќути.
Relax.
И,како додатна молба која не е неопходно да се прифати,DonJas,не си на фристајл хип-хоп битка сред Бронкс,па не мора ни да се трипаш со таков речник.Ни "текнуе" која е "фората",бро,не бери гајле.
Назад на тема.
First of all, look who started it.
Фторо, ти текнуе, не ми е во хип хоп стил или такозвана битка, пошо не сум хип хопер, таков ми е стилот на зборење, така општам.
Трето, мојата одлука за овој пост да биде напишан, е погрешна, ама за мене правила, поради тоа што, мразам кога некој се меша во туѓ муабет, без причина, и се обидува да биде миротворна организација. Очигледно е дека на фантомерикс моето присуство му смета, па сака да изгледа паметен со тоа што ке го потврди мислењето на некој друг член. Да бил доволно интелигентен, ке го напишел сам тоа уште предходно, но еве да го ставиме фактот дека не ја видел темата. (Што чисто се сомневам). Не е ни толку битно, еве ке се потрудам да го корегирам мојот речник, бидејќи за тебе е несоодветен. Да не испадне дека летам во облаци и немам респект. Не ми е проблем тоа.
Значи да си го потврдам мојот погорен пост, и воедно да појаснам.
Сега ако не го пишев овој пост, работите ке имаа еден правец, т.е ланецот од настани ке си идеше по неговот преодреден пат.
Одкога го напишав овој пост тој ланец од настани е променет, поради тоа што некој може ке се обиде да реплицира или да го прочита овој пост, а предходно немало, бидејќи истиот не постоел.
Сега фантомер ме разбираш? Или повторно треба да објаснам?