Подршка за Селмани од Струмица, Штип, Радовиш и Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Ultras-666
  • Време на започнување Време на започнување
Кои овци невидени сте тоа е неверојатно. Виделе нешто, слушнале нешто Обама и ајде. Мислете со своја глава малку бе, леле глуп народ еј... му горат знамиња во сопствена земја, го избришаа од сопствениот устав како народ а тие ќе го гласале за претседател најголемиот душман. Во Албанија нашиве сеуште мака мачат еден пратеник да внесат во парламент вие тука претседател. Жива патетика сте.

najpoznatata izjava na Selmani

"Jas podobro ke se boram za interesite na Makeodnskite gragani podobro od sekoj Makedonec". Gledajki gi nasite vo MNR ova moze i da e tocno :)

Има подршка насекаде, но не доволно од Македонците. Сеуште не сме на тоа ниво за да го ибереме македонскиот Обама...

Самиот Имер Селмани кажа дека и не очекува да биде избран или да биде во тесна битка за претседател на државата.Он си игра на долга релација,си добива симпатизери и гласачи и верувам дека на наредните парламентарни избори кој би се одржале дека би победил кај албанското население и надам се дека во наредниот мандат ке биде коалиционен партнер со победникот од една од македонските партии без разлика дали е ВМРО или СДСМ.Доста им беше на ДУИ и на ДПА.

Не е за чудење. Човекот е стабилен и секако ке има подршка од сите граѓани.

Кои овци невидени сте тоа е неверојатно. Виделе нешто, слушнале нешто Обама и ајде. Мислете со своја глава малку бе, леле глуп народ еј... му горат знамиња во сопствена земја, го избришаа од сопствениот устав како народ а тие ќе го гласале за претседател најголемиот душман. Во Албанија нашиве сеуште мака мачат еден пратеник да внесат во парламент вие тука претседател. Жива патетика сте.
A ti, patetika pred izumiranje.

Самиот Имер Селмани кажа дека и не очекува да биде избран или да биде во тесна битка за претседател на државата.Он си игра на долга релација,си добива симпатизери и гласачи и верувам дека на наредните парламентарни избори кој би се одржале дека би победил кај албанското население и надам се дека во наредниот мандат ке биде коалиционен партнер со победникот од една од македонските партии без разлика дали е ВМРО или СДСМ.Доста им беше на ДУИ и на ДПА.
Па да.. и јас тоа го кажав во позитивна смисла. Мислам дека полека и ние созреваме...

секаде има исклучоци така да немој да плукаш и по тие па кои нека се, што зарем нема меѓу нашите говеда и неонацисти ај кажи ми нема ли меѓу нашите идиоти има само несакаме да си ги откриеме бидејќи се наши и не ни одговара така,па колку од нашите отидоа да земат бугарско државјанство колку од нашите се продале за ситни лично артиски интереси или тоа не го мериме на кантар па пре нашите ќе ни ја растурат државата и ќе ни го поебат името отколку чоеков кој што е цел на темава

Идните парламентарни избори ке влези на власт 100%

najpoznatata izjava na Selmani

"Jas podobro ke se boram za interesite na Makeodnskite gragani podobro od sekoj Makedonec".

Го запрашал ли некој како ќе го направи тоа.
А оној Јанко глуперда од новинар не може ни едно прашање да му постави, вика политичари на гости кај него во емисија, а врска нема што се случува во држава.

Додека има вакви новинари во државава цело време ќе се тресе празна слама.

П.С. Во Македонија до сега имаше претседатели кој се бореа за интересите на албанците повеќе од било кој друг албанец.

Сте се запрашале ли вие за ова или не?

Каква подршка од Кавадарци, бе? Кавадарци е 110% анти-Албански град!:costumed1

Едно прашање ми се мота во главата.
Сакам да ме сфатете правилно. Човекот е добар. Вон стандард за македонски/балкански политичар е.
Само ми се меша една техничка работа. Човекот ако стане претседател ќе биде главен чауш на војската и на разузнувањето. Ќе има, исто така, ингеренции околу меѓународната политика.

Што би се случило доколку, недај боже, некои радикални албански струи повторно започнат некаква борба за права затоа што нема да влеземе во ЕУ и НАТО поради спорот со името?
Ќе нареди ли активирање на воената машинерија за одбрана на државата од неговите?

Познато е дека кај албанците е висок процентот кој би прифатиле менување на името на државата заради влез во ЕУ и НАТО.
Каков ли ќе биде неговиот став за името при сериозните притисоци од неговите? Ќе го слуша мнозинството или ќе потклекне на притисоците?

Доколку испаднеме поголеми американци од американците и го избереме за претседател, лично мене не би ми сметало, не ви се чини ли дека само ќе го сместиме во положба да го убијат човекот?
Ако не биде убиен од албанците, тогаш тоа ќе биде од македонците.

Поздрав:helou:

П.С.
Би сакал да не бидат толку сложени нештата кај нас ама и на ова треба да се размислува.

PP, dovolno si iskusen i mudar da znaes deka kaj nas drugi gi pravat promenite, drugi biraat pretsedateli, drugi pravat neredi, konflikti, vojni... a tie drugite imaat edna osobina... znaat ubavo da crtaat, crtkite im se harmonizirani...:toe:

Toj sto go podrzuva selmani i ke go glasa i od makedonski soj mu pozeluvam sve najlosho i na rodot po nego sto ke dojde.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom