Подочници - чест или страшен проблем

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
...немам барем проблем со нив :pipi: единствено имам поизразени подочници ако сум спиела многу малце..или ако сум мноооогу уморна!! =)

Дан заречам... ама не иам проблем со нив и цел ден да плачам и цела ноќ да не спијам нишо не ми е... и среќа шо е така не гледам шо е чест да имаш подочници

Не знам дали имам подочњаци и не ме занима, али знам дека ми се страшно секси кај други. Сакам луѓе кои делуваат "истрошено".

А, изгледа ружно кога ќе нашлапаат коректор и слој пудра врз подочњаците, пошо истите стануваат уште поупадливи, али не in a good way.
Така да, многу боља опција е уопште да не се трудиш да ги криеш.

ретко имам подочници..дури и кога не сум доволно наспиен не ми се појавуваат а и да се појават не се секирам толку околу нив

Иам од време на време ко ќе си легнам кун 6 сабајлето а пред то сум си легвела во 12/1 иначе после то се навиквам некако и неам.То се депават на почеток на распусти или некош за викенди ама не се мн приметливи и баш и не се секирам мн мн за нив.

Во последно време имам, порано немав таков проблем. Не е до спиењето, секогаш спијам 9-10 саати ама пак имам. Ставам замрзнати кесички со чај од камилица и ги снемува. Коректор досега немам ставено, помага?

Imam podocnjaci i mi imaat kazano deka mi se pojavuvaat bidejki mnogu pusam cigari:toe:

mn retko mene mi se pojavuvaat podocnjaci a togas koga ke se pojavat stavam dve lazicki vo friziderot i posle odma na podocnjacite gi stavam i tie isceznuvaat :)

ИмаВ. Редовно во недела сабајле. Кога ги доживував почетоците на woшиот, никаков ноќен живот, како последица од непроспиени вечери и седенки до рани зори. И алкохол. И ТВ. И не им` правев ништо, некое време ми излегуваа... Сеа, нат ми. :icon_cool

Па шо знам дали се проблем или не :toe:... Ги имам секој дневно и така да не ми преставуваат проблем..

Не знам дали имам подочњаци и не ме занима, али знам дека ми се страшно секси кај други. Сакам луѓе кои делуваат "истрошено".

А, изгледа ружно кога ќе нашлапаат коректор и слој пудра врз подочњаците, пошо истите стануваат уште поупадливи, али не in a good way.
Така да, многу боља опција е уопште да не се трудиш да ги криеш.

haha sexy podocnjak,smesnoooooooo:tapp::pos2:

Имам подочњаци од ко памтам за мене, една другарка наркоманче ме викаше . :pos: Од која причина ги имам, не знам. Па уште кога не сум спиена, ептен се познаваат.

Јас без разлика дали сум спиена, одморена , не одморена подочници имам од како знам за мене, најмногу ми се познаваат кога ке почнам да забушавам со јадење е тогаш имам така добри темни кругови околу очиве што на мајка ми секогаш и сметаат и само вика по мене, ама малку добар коректор и се е ок

никогаш не сум имала подочници-секогаш ми се така чисти и убави очите,а кога сум изморена само малку ми отекуваат очите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom