Подобро дома или со лошо друштво?

• Креатор на темата Креатор на темата *princess*
  • Време на започнување Време на започнување
Сум идел и со луѓе за кои сум мислел дека се тиња за по одмори а испаднало обратно,сум идел на одмор со едни сум запознавал други,сум наоѓал познаници со сите по малце и ете ти одмор само треба да си малце комуникативен и да компензираш.
На крај краева се си има чаре бре,само да не се седи дома дур е празен градов и со црни ѓаол би тргнал :) се се сведува на тоа како ке си ја наредиш ако си таков,колективни бедови и поединечни хирови да ти влијаат на твoе расположение седи си дома :)

А,не не не.
Дома.
А и секогаш однапред планирам со кој што како ќе одам.
Не одам на одмор со луѓе кои не ми се свиѓаат.

Кога одам на одмор сакам да се одмарам,не да се замарам.

Нормално дека е поубаво да си дома отколку со некој што не ти одговара , односно со лошо друштво!

Мојата филозофија е дека на одмор и Нова Година не се оди со секој :toe: сепак тие две работи се случуваат ретко затоа сакам да ги поминам со оние што ми значат и што ги сакам,не значи каде си на одмор туку со кого си...така да ќе си останам дома ако е лошо друштвото :helou:

Подобро дома дефинитивно. Барем на пц или на :tv: подобро ке си поминам

Подобро дома според мене,бар ке праам мене нешто што ми се свига без некој да ми дофрлува од страна

или ќе одам со ПАРТНЕРКАТА на неколку дена или пак ќе си останам со друштвото. во секој случај ќе биде поинтересно со старите другари

Дефинитивно НЕ!

Да бидам со луѓе што се тепаат/дрогираат/недораснат мајмунски мозок што имаат/незнаат да се однесуваат со девојка НЕ ФАЛА! Подобро дома.

Замислете ваква ситуација-- Се спремате за на одмор,,арно ама пријателите со кои излегувате и секогаш си поминувате најубаво,,поради Х-причини годинава неможат да заминат на одмор...Вие со вашиот партнер/ка или пак сами,,сакате да одите. Од сите понудени опции,,таа што најмногу ви одговара се луѓе со кои се знаете од неодамна,,но само на 'Здраво'...Имате излезено со нив неколку пати,,и секојпат во нивно друштво ви било ужасно досадно..Што ќе изберете?
Дали и покрај се би одлучиле да заминете на одмор,,знаејќи дека ќе ви биде досадно и дека нема да си поминете најубаво како што би си поминале со вашето друштво,,или пак ќе останете дома и ќе се журкате со друштвото што останува????? повелете:smir:

ovoj ti e NEVOZMOZNA SITUACIJA!!!!!!

Нормално дека дома отколку со некој Неандерталци да одам на одмор или било каде...Многу мразам да се дружам со луѓе што не знаат ниеден муабет да ти направат како што треба, луѓе што се влезени во некој филм, наркомани, алкохоличари (добро сега сите пиеме понекогаш ама не да го правиш тоа секој ден), луѓе што постојано бараат со некој да се тепат и уште ххх причини...:toe:

Се’ е подобро од преполна 5ка во 3 попладне.

a бе да го иам газо и сама ке идам на одмор... ама некако опасно е... вака. боље сам отколку со будала, ама дома! :)

a бе да го иам газо и сама ке идам на одмор... ама некако опасно е... вака. боље сам отколку со будала, ама дома! :)

definitivno bi ostanala tuka....i ova leto bev vo ista vakva situacija trebase da odime so deckomi i negovoto drustvo kade ima odedeni licnosti sto voopsto ne ni gi poznavam onaka na faca...i ni zdavo ne prajme da se sretnime...i voopsto ne mi se odese ne pojdov ako pojdev znam deka nemase da si pominam bas najubavo zatoa si ostanav...i ni decko mi ne pojde... to e to

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom