Подарокот што сте го барале како дете , али никогаш не сте го добиле

Желби сум имал многу. Лак и стрела, самострел (имав едно малечко самострелче, кое исфрлаше стрелички со големина на молив, јас на нив ставав игли) меч, ама да бидат „вистински“. Барав да ме запишат и во Карате клуб.
Но тоа не е ништо. Ми кажувале дека многу сум сакал да ја имам облеката на Супермен, оти тој летал поради неа (навистина, Рив „леташе“ најчесто во костимот), а посебно наметката (парталот што му висеше зад грб). Не сум прифаќал не за одговор, па домашните некако ме смириле со убедување дека една нивна пријателка ќе оди во Америка и дека од таму ќе ми ја донесе. Уште ја чекам да се врати.
Superman-source_whimquarterly.jpg

downloadfo.jpg

Сега Мега на чичко ми му барав и ме заебаваше стално ми викаше - ''сакаш сега или одма'':P:) . Нинтендо, гејмбој, плејстејшн 1 ми купи а сега никако нејќеше...

ova so teleskopov mie poznato, i jas mnogu sakav da kupam teleskop. mislev deka so nega ke se gleda kako sto e po crtanite. napolniv 20 i kusur godini dodeka bev na fax, zabelezav eden poluprofesionalen, no dosta skap, gi dadov parite sto mi bea dadeni za semestar, nekolku pati gledav vo mesecinata, go nauciv sekoj krater napamet....i potoa tolku sega stoi natavan sobira prasina...nisto drugone moze da se vidi...ne moze da se vidi duri ni so najjakite teleskopi...noo ete se izlagav:)
Манијачи ги комшивките ко ќе се преслекуваат...

Како мал им викав: купете ми сите деца имаат
А они: ќе ти купиме нинтендо тоа е поубаво. Никогаш не го добив ова чудо а беше 100 ден. :D
tetris-1-500x500.jpg

Нов мочко со плави гајчи, оти имав мочко со црвени.
Оној сигурно ви текнува, што се туркаа надолу и фрлаше водичка низ едно дупче.

Kids-Red-Small-Car-Model.jpg

Само оваа слика ја најдов, ама у принцип колички како оние во Градски Парк што ги возевме сите ( Сигурен сум дека сите постари генерации ги возеле... )
Мнооогу беа скапи, а пекав за вакво нешто... сега кога ги гледам цените за 20 000 ги има, ми се плаче што не сум сега дете и да си купам ... да си ја возам низ стан!!! :place:

Никад не сум барал многу иако е потсети членот како мал сакав GameBoy :X3:

Никогаш не ја сваќале мојата љубов кон ХП .. така да ова ми остана неостварена желба уште од дете..
qZ7mo.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom