Подарок за матура

• Креатор на темата Креатор на темата fkvardar
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 април 2012
Мислења
5
Поени од реакции
0
Ако може да ми дадете некој предлог за подарок за матура..на девојка ми и се ближи матура паа збунет сум..незнам што да купам..ако можее мала помош,некој ваш предлог..благодарам однапред !

Ако може да ми дадете некој предлог за подарок за матура..на девојка ми и се ближи матура паа збунет сум..незнам што да купам..ако можее мала помош,некој ваш предлог..благодарам однапред !
Pop quiz: ЈА знаеш цурава? Ги знаеш нејзините скриени желби/фантазии? Е па фаќај се околу тоа.

Карикатура некоја со нејзе како ја врши дејноста за кој што завршила школо.

Може на лист хартија да го напишеш даунлоад линкот за Гугл Хром и да и го подариш. Во плик го стави напишаниот линк.

Златен приврзок,некоја нараквица или пак саат .... :D

Јас на мојта за матура и сега за дипломска и купив прстен може тоа зависи колку пари имаш ако не некој парфем.

нешто што срварно ќе и користи а не што ќе ти каже фала и потоа нема да го користи

Земи и танга и прслук. :D:pos:

Најдобро ти е нешто што и е потребно а ќе го користи. Мечина, парфемчиња купуваат луѓето без идеи онака колку да се оттарасаат. Размисли добро што посакувала некогаш онака кроз муабет, кон што пројавувала симпатии, потреби, па одлучи се :)

Ја и купив рутер, имаше потреба од тоа.
Преку глаа од класичните подароци.
Паметни сте вие вонкласичњаците бе, шо не ја праша дали и треба некој лиценца за програм, тоа да и купеше ко додаток.

Не е срамно и чудно да се купи рутер. Пример мојата имаше телефон со 3 мб меморија, па не можеше да си постави што се вели мелодија за ѕвонење, и купив мемориска картичка, ја настегав внатре со љубовни песнички (иако не слушам такви, специјално сметнав торентче) и до ден денес ја користи истата за музика, слики и слично.
Подобро од некое плишано меченце кое ќе зафаќа само простор или некое парфемче чија паковка одамна немаше да постои.

Не е срамно и чудно да се купи рутер. Пример мојата имаше телефон со 3 мб меморија, па не можеше да си постави што се вели мелодија за ѕвонење, и купив мемориска картичка, ја настегав внатре со љубовни песнички (иако не слушам такви, специјално сметнав торентче) и до ден денес ја користи истата за музика, слики и слично.
Подобро од некое плишано меченце кое ќе зафаќа само простор или некое парфемче чија паковка одамна немаше да постои.
Ама океј, да има потреба е друго а овој од шо нејќе да биде класичен и купил рутер, освен ако нејќе фаца да се праи на кајгана.

на кајгана
на кајгана
на кајгана
на кајгана
на кајгана
на кајгана

Ама океј, да има потреба е друго а овој од шо нејќе да биде класичен и купил рутер, освен ако нејќе фаца да се праи на кајгана.

на кајгана
на кајгана
на кајгана
на кајгана
на кајгана
на кајгана
Брат ти шо сакаш мисли, јас и купив рутер, кажав веќе, на типката и требаше тоа, ниту се напраив фаца, ниту пак испадна бламажа. Тебе ако ти се купуваат прстени, парфеми, ли што знам, купувај никој не ти забранува, само си кажав свое мислење, незнам шо хејташ одма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom