Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
Јас размислував да купам мало перниче и на навлаката да му испринтам нешто, само што воопшто не знам што, размислував за онаа сликичката I love you this much, друго ништо не ми паѓа на памет.
Ептен е лејм ова, може да се снимите со камера додека имате секс и да си ја чувате снимката евер анд форевер.:D

За неколку дена правиме 2 години од нашата врска.. Па ми треба ваша помош.. !!! До сега сум му купувала разни парфеми мечиња писменца сум му пракала по пошта, еднаш на голем лист го нацртав него и мене заедно и тн.... Се сум му направила више не ми иде на памет што друго да направам за да го изненадам ? Ако има некој предлог нека пише ! Ви благодарам однапред

За неколку дена правиме 2 години од нашата врска.. Па ми треба ваша помош.. !!! До сега сум му купувала разни парфеми мечиња писменца сум му пракала по пошта, еднаш на голем лист го нацртав него и мене заедно и тн.... Се сум му направила више не ми иде на памет што друго да направам за да го изненадам ? Ако има некој предлог нека пише ! Ви благодарам однапред
Испринтај му на чаша слика од вас двајца и напиши некој краток текст. Јас тоа го имам направено и многу му се свиѓаше :) Или направи албум со ваши слики и под секоја слика напиши по нешто :)

Испринтај му на чаша слика од вас двајца и напиши некој краток текст. Јас тоа го имам направено и многу му се свиѓаше :)
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 00:57 ---

Или направи албум со ваши слики и под секоја слика напиши по нешто :)
ммм добра идеа :)

Испринтај му на чаша слика од вас двајца и напиши некој краток текст. Јас тоа го имам направено и многу му се свиѓаше :) Или направи албум со ваши слики и под секоја слика напиши по нешто :)

Извини овака а каде принтаат овакви работи и колку чини :)

Извини овака а каде принтаат овакви работи и колку чини :)
Кај зелено пазарче, пред влезот во зградата доле во клучарата. Нивна чаша ти даваат специјална за принтање само ти им даваш слика на usb и те чини 300 денари. А можеш да им пишеш и на mail и кога ќе ти биде готова само да идеш да си ја земеш :) Ја сум мн задоволна, и квалитетот на сликата е добар.

Девојка ми прави 18 години, значи овој роденден е посебен за неа и сакам да и подарам нешто посебно ама не знам што па би ве замолил да ми дадете мала помош со некои идеи...

Девојка ми прави 18 години, значи овој роденден е посебен за неа и сакам да и подарам нешто посебно ама не знам што па би ве замолил да ми дадете мала помош со некои идеи...

Ланче од Сваровски, мислам дека има со камче околу 3 000 ден. Ако немаш толку голем буџет, тогаш можеш големо мече со некоја убава честитка и Милка срце. Убав парфем исто така. Рачен часовник. Дрвена рамка за слика на која ќе ги изгравираш вашите имиња и вашиот најдраг датум. Книга со посвета. Албум со ваши слики. Се надевам дека ти помогнав. :)

За неколку дена со дечко ми правиме пола година, сакам да му купам нешто уникатно, нешто што ќе го користи и да не е многу скапо :) Ако има некој идеа нека пише.

Мобилен со многу квалитетна камера??

:sneaky:

Обожавам да подарувам, па така со мојот љубен често знаеме да си одбележиме датуми значајни за нас. За првата годишница му купив книга со наслов „На мојата најголема ЉУБОВ“, за првиот Валентин му испеков срцести колачиња, за роденден покрај подарокот си доби и поема инспирирана од него. Сакам да оставам свој печат на подароците. Подарувам или нешто што знам дека ќе му значи многу, или нешто што знам дека многу го сака. А знам да му подарам и нешто без никаква причина. Еднаш, додека бев на работа, а тој беше сам дома, му испратив по брза пошта картичка со текст специјално напишан за него, секако :) Се прерадува! :)

Ајде дајте уште некои идеи ве молам многу ми е важно.....

Ајде дајте уште некои идеи ве молам многу ми е важно.....

Кажи што сака она, носи додатоци, чита книги, сака злато, сака мечиња, што сака малата ти најдобро треба да знаеш?

Кажи што сака она, носи додатоци, чита книги, сака злато, сака мечиња, што сака малата ти најдобро треба да знаеш?
Нека подари љубов....тоа е ншето најскапоцено. Ретко се наоѓа, искрено, до срце, таков дар, за дарување.

Failing that...помогаат чиколатца завиткани во златни белегзии и ѓердани со скапоцени камења опточени, бисерни обетки....

Или ако е поефтино, Ауди од новите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom