Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
Нема смисла, тоа секоја година го добиваш од мене.
Но ако сакаш така, под елка ќе го оставам.

:eek:Ох....:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Значи барем 20 поклона сам зае*ал така... УУУпс... :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Ќе си знам за друг пат. Фала. :)

Како што не се оди со парен број цвеќе бе Луки.

Затоа се по три кондоми во кутучињана ;)

Како што не се оди со парен број цвеќе бе Луки.

Затоа се по три кондоми во кутучињана ;)
За китките го знаеех оти требе непарен. Не знаеех оти аналогно на тава са и поклоните.
Јас купувам поголеми кутии.. По 3 ного скапо ми идат. ;)

За китките го знаеех оти требе непарен. Не знаеех оти аналогно на тава са и поклоните.
Па еден, ама еден ко ниеден ;)

Ти по еднаш онадеш бе само? Или?
Фрст дејт, фрст бејс, секонд дејт секонд бејс, трд дејт, прајслес како мастеркард :)

Податиречам, ако вреди, три бакшиша, ако не вреди, пет, ама ако ептен вреди, на калнико и во ресторан да ја носиш. Доле, во грат.
Упс, немаш калник. Ој, клај еден.

Ете, домаќин чоек мисли и на economies of scale. :)
Лесно ти е тебе Луки, имаш место да ги качиш кутиите на тракторот.
А освен тоа, треба залиха и за во зима, на завеано, под јамболија, нели? :)

П.С. Што е калник? :)

Па еден, ама еден ко ниеден ;)
Ти по еднаш онадеш бе само? Или?
Фрст дејт, фрст бејс, секонд дејт секонд бејс, трд дејт, прајслес како мастеркард :)
Податиречам, ако вреди, три бакшиша, ако не вреди, пет, ама ако ептен вреди, на калнико и во ресторан да ја носиш. Доле, во грат.
Упс, немаш калник. Ој, клај еден.

У една поголемка кутија има ного повеќе од 3, плус са мешани, има ребрасти за неа, ултра тенки за мене, и екстра сејф за на почетоко коа не се знааме убаво... Море Дивајдер, има болештиње по свето човек мора да пазе.
Така не сам ограничен на 3 пати у една вечер, прибидејќи јас сам сељак, јадам чоколада, ораси, мед, миндали, лешници, кикирики, и други јатки шо са поволни за машкото либидо.... :icon_mrgr::icon_mrgr:
На калник не ја носам, у скут ќе си ја стаам да се топлеме заедно. Поарен поклон здравје, вечно да е на топло...

Ете, домаќин чоек мисли и на economies of scale. :)
Лесно ти е тебе Луки, имаш место да ги качиш кутиите на тракторот.
А освен тоа, треба залиха и за во зима, на завеано, под јамболија, нели? :)
П.С. Што е калник? :)

Јас најотворено и најискрено тврдам оти мојта е најлесна од на сите тука. Само шо не ми веруват повеќето. Мора да се мисле за домаќинл'к и иднината, не може човек да е кусоглед да мисле само за наредните 3 пати... Тава проектира стабилност, задоволеност, и потенцијал у очите на невестата. Плус нудам асортиман на лубриканти, и различни методи на контрацепција, ако не и се аресат кондоми, има апове, ампули за растопувајне, итн. Демократија, може да бира... :icon_mrgr::icon_mrgr:

Нормално оти требе залиха да има, нема јас да одам секој ден до дуќано да купувам нови пакетченца.... Повечко коа има, полесно е.
Под вунена черга и јамболија е најубаво. Кој не е пробал, ништо не знае... Нежно боцка и масира ја кожата, топло е, а одоздоле памучнио чаршаф ја балансира целата работа со благопријатна ладовина... Ех убавини....

Идеален поклон, Јамболија... Ама предлагам ако работата е сериозна да се поклонува такво нешто, оти са си скапички. :)
--- надополнето: 12 декември 2012 во 15:29 ---
Ах калник е овија нештата над гумите шо бранат од кал да не прска.. Мојо трактор нема такви за да не закачуват на овошките и гранките коа ги орам.

Се ближи Валентајн па во дилема сум што да и подарам на мојата женска.
Предлози ?
Доколку сте женско, што би сакале најмногу да ви подарат, а доколку сте машко, што имате до сега подарено, што ќе подарите или што доколку би имале женска би подариле ?

Младичу, не ја познаваме ние твојата женска, ти ја познаваш и ти треба да знаеш што би и се свиѓало како поклон. Ако слушаш туѓи мислења и земеш нешто што друг ќе ти го предложи, голема е веројатноста дека баш тоа нема да и се свиѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom