leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Ништо.Ти шо сакаш за НГ? Минџуши или џерданче? Миривче или меченце cuddly, cuddly меченце?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо.Ти шо сакаш за НГ? Минџуши или џерданче? Миривче или меченце cuddly, cuddly меченце?![]()
Зашо 2 работи не се дават? Де дообјасниКупи и танга и прслук, а пошо две работи не се даваат трета стај и пакетче презервативи![]()
Пар се носи кај починати, а непар кај живиЗашо 2 работи не се дават? Де дообјасни
Озбилен сам.
Пар се носи кај починати, а непар кај живи![]()
Ох....
Значи барем 20 поклона сам зае*ал така... УУУпс...
Ќе си знам за друг пат. Фала.![]()
За китките го знаеех оти требе непарен. Не знаеех оти аналогно на тава са и поклоните.Како што не се оди со парен број цвеќе бе Луки.
Затоа се по три кондоми во кутучињана![]()
Па еден, ама еден ко ниеденЗа китките го знаеех оти требе непарен. Не знаеех оти аналогно на тава са и поклоните.
Јас купувам поголеми кутии.. По 3 ного скапо ми идат.![]()
За китките го знаеех оти требе непарен. Не знаеех оти аналогно на тава са и поклоните.
Јас купувам поголеми кутии.. По 3 ного скапо ми идат.![]()
Па еден, ама еден ко ниеден
Ти по еднаш онадеш бе само? Или?
Фрст дејт, фрст бејс, секонд дејт секонд бејс, трд дејт, прајслес како мастеркард
Податиречам, ако вреди, три бакшиша, ако не вреди, пет, ама ако ептен вреди, на калнико и во ресторан да ја носиш. Доле, во грат.
Упс, немаш калник. Ој, клај еден.
Ете, домаќин чоек мисли и на economies of scale.
Лесно ти е тебе Луки, имаш место да ги качиш кутиите на тракторот.
А освен тоа, треба залиха и за во зима, на завеано, под јамболија, нели?
П.С. Што е калник?![]()
Да де, сигурно нема да и купам златно ланчеНе си ги троши парите за џабе.