Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
Со девојка ми за неколку дена правиме годишнина а ништо не ми текнува што да и подарам, па ќе ве замолам да ми дадете некои идеи:confused: Иначе она многу сака книги ама незнам дали тоа би било соодветно да и го подарам на тој ден-што мислите вие за ова?
Во секој случај се надевам дека ќе ми дадете доста добри идеи...;)

Once upon a time...
Се сеќавам дека не знаев што да изберам.Па отидов во продавница за сребро,побарав по нарачка да ми направи два привезока од едно срце(на пола).Во склоп со тоа и подарив и роза.

Кога и го подарував ги изговорив овие зборови “Моето срце е потполно само кога ти си со мене“

Кога и го подарував ги изговорив овие зборови “Моето срце е потполно само кога ти си со мене“
Стеф на десно рамо ти стоеше како ангел признај :)

Подарував порано за роденден, за месечнина, за годишнина. Сега само без повод, нешто ептен ако ми се види интересно и корисно. Пари за глупости не давам, боље ќе ги испиеме.

Зар има некое машко што памети годишнини!?
Јас кога правев година со дечко ми, 3 дена спремав дома... Де ружи по земја, де свеќи, музика, колачи... За на крај да ме праша: Ооо по кој повод вака :mad:
И од тогаш јас заборавам, он памети :D

Можеби не сум на вистинско место, али ќе ми простите. Подарок за одбрана на докторски труд? :unsure:

....за машко

За неколку дена со дечко ми правиме пола година, сакам да му купам нешто уникатно, нешто што ќе го користи и да не е многу скапо :) Ако има некој идеа нека пише.

Стеф на десно рамо ти стоеше како ангел признај :)

Подарував порано за роденден, за месечнина, за годишнина. Сега само без повод, нешто ептен ако ми се види интересно и корисно. Пари за глупости не давам, боље ќе ги испиеме.

Штета што форумов тогаш не постоеше ...инаку добро би ми користеле неговите совети на времето :)

Сакам кога подарувам/добивам подароци особено без причина. Обично тоа се некои ситници кои во моментот би не направиле среќни.
На дечко ми еднаш кога се скаравме му купив 3 Милка чоколади од по 300гр (обожава милка чоколади) ги врзав со црвена панделка и му ги испратив по такси. Го замолив таксистот да се качи до дома и да му ги испорача. Тоа е поклон што и ден денес после неколку години му мами насмевка на лицето кога ќе се сети на него.
А за валентајн му имам правено 300 работи, честитки, торти, вина, вечери.

Најинтересен поклон што сум добила, ружа која се расклопува и всушност претставува црвени танга гакички.
А многу мразам кога некој подарува рамка за слика, дава впечаток дека не си знаел што да одбереш или не си сакал да трошиш време за да најдеш соодветен поклон. Интересен ми се виде поклонот "сонце во тегла" од Ал мислам дека беше, секоја чест на креативноста, штета што сум тапа во електроника инаку ќе ја искористев идејата.

Сакам кога подарувам/добивам подароци особено без причина. Обично тоа се некои ситници кои во моментот би не направиле среќни.
На дечко ми еднаш кога се скаравме му купив 3 Милка чоколади од по 300гр (обожава милка чоколади) ги врзав со црвена панделка и му ги испратив по такси. Го замолив таксистот да се качи до дома и да му ги испорача. Тоа е поклон што и ден денес после неколку години му мами насмевка на лицето кога ќе се сети на него.
А за валентајн му имам правено 300 работи, честитки, торти, вина, вечери.

Најинтересен поклон што сум добила, ружа која се расклопува и всушност претставува црвени танга гакички.
А многу мразам кога некој подарува рамка за слика, дава впечаток дека не си знаел што да одбереш или не си сакал да трошиш време за да најдеш соодветен поклон. Интересен ми се виде поклонот "сонце во тегла" од Ал мислам дека беше, секоја чест на креативноста, штета што сум тапа во електроника инаку ќе ја искористев идејата.
Јас размислував да купам мало перниче и на навлаката да му испринтам нешто, само што воопшто не знам што, размислував за онаа сликичката I love you this much, друго ништо не ми паѓа на памет.

Јас размислував да купам мало перниче и на навлаката да му испринтам нешто, само што воопшто не знам што, размислував за онаа сликичката I love you this much, друго ништо не ми паѓа на памет.
срцки бе пола година слават... Ајде нека ви се множат и да се сакате...
За мене најубав подарок ми беше (и уште си го чувам), прв роденден откако се фатив со дечко ми, некаде 4-5 месеци одевме... Плишано срце целото напрскано со неговиот парфем кој во тој период го користеше (а јас постојано му викав дека ми се допаѓа).
Додека бев студент (под спонзорство на родителите :) ) се договоривме дека нема да си купуваме поклони, туку ќе шетаме со тие пари. Но веќе сега знам да избацам со нешто така поскапичко... Последно што му купив беше Диабло 3.

Можеш на предната страна да му пишеш "НИКОЈ НЕ TE СAKA..." а од позади "TOЛКУ МНОГУ КОЛКУ ЈАС"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom