Почина академик Никола Кљусев

• Креатор на темата Креатор на темата intel
  • Време на започнување Време на започнување
Никола напиша:
Еден од најголемите.
Колку се радуваше кога Македонија стана независна, ми текнува, со боновите мафташе, имаме ние валута.
Клошараната сдс и киро ја уништија идејата за Македонија за која толку се залагаше..
Бог да го прости

da be se sekjavam, potoa dojdoa bugaristata na celo so Ljubco i go unistija i ona sto ostana.....sudbina..

БОГ ДА ГО ПРОСТИ, ЛЕСНА МУ ЗЕМЈА. Офтопик: тц тц тц тц тц тц тц тц тц тц тц тц тц тц тц Па добро бе не(интел)егентен. Љупчо е друга тема на муабет, ја ти тврдам дека љупчо до војната беше прав македонец. Он после војната се осети разочаран и прдаден од цел свој народ и своја држава. И тргна по лош пат, по бугарскиот. Денеска не заслужува ни името да му го спомнам. Ептен отидов офтотик ама ме влечеш за јазик.

Грешиш настрадиноџа(и ти и тој над тебе), ама во друга тема за тоа.

Неубаво е да се прља оваа. Кљусев беше голем човек.

Грешиш настрадиноџа(и ти и тој над тебе), ама во друга тема за тоа.

Неубаво е да се прља оваа. Кљусев беше голем човек.

Prvata opomena trebase da ti bide do Nikola, ako vekje si zagrizen da ne se prlja temata.

Слава му! Уште ја памтам сликата од Септември 1991. Во први редови на чело. Почивај во мир.

Дополнување-
оф топик.

Никола фала за линкот не знаев дека го има на youtube.

Не Интел, после сдс немаше што да се заебе.

Да се потсетиме.
Добро предавникот Киро ќе мора да го трпите, али тие беа моменти каде Кљусев ја зема работата во свои раце и ја направи Македонија држава.

Не Интел, после сдс немаше што да се заебе.

Да се потсетиме.
Добро предавникот Киро ќе мора да го трпите, али тие беа моменти каде Кљусев ја зема работата во свои раце и ја направи Македонија држава.

So samoto ova sto na vakva tema umesa politika odnosno bolna dpmnovska omraza (uste narecena i "gazenje preku mrtvi") kon se sto ne e od taa parttija ne pokaza ama bas nikakva pocit kon Kljusev.
Goni mi se od temava.

Никола, веру ми дирај, партију ми не дирај, толку ли не сфати досега :)

Ај...Господ простува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom