Почина академик Никола Кљусев

• Креатор на темата Креатор на темата intel
  • Време на започнување Време на започнување
Pametno covece.
Patriot bez mana.
Procitajte mu gi knigite.Moze i komparacija so onie na KG i SA.

lesna mu zemja covekot stvarno sakase da i pomogne na drzavava no ne mu dadoa moznost sdsmovcite i starite kpjovci

Аман бе луѓе во се барате причина да политизирате и да спомнете ВМРО овака,СДСМ онака.

Барем оваа тема остајте ја чиста.Не ја валкајте со одвратни политички теории,заговори и игри.

Уште еднаш ќе кажам,жал ми е многу што си отиде ваков човек.
Голем човек,голем патриот.
Вечна му слава.

Бог да го прости!
Ќе го паметам кога ги извади парите од џебот, ако ви текнува, тоа всушност беа бонови, кои ужасно лесно се кинеа, дури и од самото носење в џеб, а богами, и по Королите кои ги добија тогашните властодршци по смешни цени :)

Lesna mu zemja.

p.s Paramount...Gospod Bog kaznuva koga duri i vesta za smrtta na odreden covek ja koristis za propagiranje gluposti.
Mislev na ova:
Македонија и Б'лгарија са два клона на едно и с'што д'рво. Македонизм'т в последно време се превр'шта в шовиниз'м. Смјатам, че все повече хора ос'знават истинската историја.

Sramota e paramount...sramota.

Lesna mu zemja.

p.s Paramount...Gospod Bog kaznuva koga duri i vesta za smrtta na odreden covek ja koristis za propagiranje gluposti.
Mislev na ova:
Македонија и Б'лгарија са два клона на едно и с'што д'рво. Македонизм'т в последно време се превр'шта в шовиниз'м. Смјатам, че все повече хора ос'знават истинската историја.

Sramota e paramount...sramota.
Jaz kazhav za Klusev 2 ubavi zbora i tova e !
Tova shto ti go citirash e od Lepavcov, ne e od mene ! :toe:

Загубихме Никола Клјусев - изклјучителен човек, интелектуалец и борец за независима Македонија. Тој е п'рвијат македонски премиер, којто ос'штестви мечтата на македонци да живејат в своја д'ржава. Това зајави Александ'р Бичиклијски, говорител на ВМРО-ДПМНЕ.
Академик Никола Клјусев /на снимката/ почина сношти на 80-годишна в'зраст. См'ртта го завари на висок пост в неговата партија ВМРО-ДПМНЕ. Тој бе един от нај-старите членове на партијата. Клјусев бе и актуален с'ветник по икономическите в'проси на премиера Никола Груевски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom