- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 266
Ти си таа со затворени очи , пробај отвори ги и ќе видиш дека не е се така како што мислиш
informativno samo, tebe koj ti gi otvori ocite pa mislis deka e taka ko sto mislis ti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си таа со затворени очи , пробај отвори ги и ќе видиш дека не е се така како што мислиш
А добро ти толку ли си глуп? Извини на изразот и ако те навредив ама стварно, па не знаете шо зборувате. Као да сте од 15 век не од 21. Движење друар движење, и тоа организирано, лаги на куп - едно друго и проширено, прифатено со луѓе без памет и ете..исус, јеа рајт. Као сеа да почне човек да изведува нешто , да кажува за создавањето на светот и сите да му веруваат и ајде, тој е бог. Не е така друар мисли малце, зошто сте толку ограничени во мислењето не ми е јасно.Човекот е создаден од земја..ама ако е само тоа би биле глинени гулаби(потребна била и една масјторија од креаторот)..Инаку животот на планетата не настанал преку ноќ..Бил создаден(за 7 дена)..интересно луѓето би верувале во теорија интелегентно создавање со помош на вонземјани..кои нормално не ги виделе..Ама не можат да веруват дека Бог го створил човекот, а неговиот Син шетал меѓу нас и правел чуда..иако е така запишао и од историчари и од Библијата..
Никој со сила не ми рекол верувај или не верувај во бога ... секој си има право да верува во што сака .... Сам си верувам во она што за мене е логично и реалноinformativno samo, tebe koj ti gi otvori ocite pa mislis deka e taka ko sto mislis ti?
Види....ти и сите други кои мислат дека сум глуп, без памет и ограничен(т.е. верник)..што се обидувате да направите?Да ме просветлите?А добро ти толку ли си глуп? Извини на изразот и ако те навредив ама стварно, па не знаете шо зборувате. Као да сте од 15 век не од 21. Движење друар движење, и тоа организирано, лаги на куп - едно друго и проширено, прифатено со луѓе без памет и ете..исус, јеа рајт. Као сеа да почне човек да изведува нешто , да кажува за создавањето на светот и сите да му веруваат и ајде, тој е бог. Не е така друар мисли малце, зошто сте толку ограничени во мислењето не ми е јасно.
Благодарам.а истото ти го посакувам и на тебе, да ја видиш Божјата милост и љубов и колку само е најубава.
2 Now the earth was formless and empty, darkness was over the surface of the deep, and the Spirit of God was hovering over the waters.
Е добро бе бачко колку поминало од првото болдирано...до второто
3 And God said, "Let there be light," and there was light.
И кој се сомнева во Писмото...ама таму никаде на кажува колку е стара Земјата ние луѓето си играме со време и бројки Бог не..
Човекот е создаден од земја..ама ако е само тоа би биле глинени гулаби(потребна била и една масјторија од креаторот)..Инаку животот на планетата не настанал преку ноќ..Бил создаден(за 7 дена)..интересно луѓето би верувале во теорија интелегентно создавање со помош на вонземјани..кои нормално не ги виделе..Ама не можат да веруват дека Бог го створил човекот, а неговиот Син шетал меѓу нас и правел чуда..иако е така запишао и од историчари и од Библијата..
јас се држам до Библијата Бог го создаде светот каков го познаваш за 7 дена(околу 6000 од Адам)..Од друга страна никој не знае колку е стара Земјата... и не го ставив својот пост(цитатот) туку така...Значи одлучи се и не си контрирај сам на себе, или Бог се создал во 7 дена или прво ја направил Земајта, па си леткал над неа едно 12 милјарди години, па го создал Адам пред 6000 години.
јас се држам до Библијата Бог го создаде светот каков го познаваш за 7 дена(околу 6000 од Адам)..Од друга страна никој не знае колку е стара Земјата... и не го ставив својот пост(цитатот) туку така...
Туку за да ве поттикнам на размислување..оти реков ние луѓето си играме со бројки Бог не..Никој нема точна бројка колку е стара Земјата..
Никој со сила не ми рекол верувај или не верувај во бога ... секој си има право да верува во што сака .... Сам си верувам во она што за мене е логично и реално
Конкретно на темава да се задржам , чиста глупост за мене дека животот настанал за 7 дена
Сеа ќе видиш една многу глупа работа:sto ti e tuka glupo?
ОК,па како тогаш:1.vo pocetokot bog gi sozdade neboto i zemjata
Кога биле создадени само небото и земјата?i Bozjiot duh se dvizese nad vodite
Дека земјата настанала за 7 дена
Кога биле создадени само небото и земјата?
јас се држам до Библијата Бог го создаде светот каков го познаваш за 7 дена(околу 6000 од Адам)..Од друга страна никој не знае колку е стара Земјата... и не го ставив својот пост(цитатот) туку така...
Туку за да ве поттикнам на размислување..оти реков ние луѓето си играме со бројки Бог не..Никој нема точна бројка колку е стара Земјата..Се надевам ме разбра
Ти изглеа се праиш дека не ме сваќаш.e vidis mene mi e glupo sto vo nedelata ima sedum dena
na pocetokot koga ne postoese ni vremeto
e vidis mene mi e glupo sto vo nedelata ima sedum dena