Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И дајте некој ако може David Vendetta-Cosa Nostra пробам на Lime Wire ама нема :toe:

И дајте некој ако може David Vendetta-Cosa Nostra пробам на Lime Wire ама нема :toe:

Ако оваа е еднаква на David Vendetta - Take Me Higher т.е. вокал ремикс на коса ностра...ке ти ја пратам на пп ...ама утре, сега ќе се хоризонтирам ...zzzzzzzzz....
п.с. ако не е се откажувам:pred:..најдов една ама многу голема....ме мрзи...:kesa:

Слушнав една песна на радио DJ FM (струшко мислам дека е радиово), ја пуштаа на Most Play секој саат минатава недела. Не знам како се вика песната а многу ми се допаѓа. Имам еден снимен дел со никаков квалитет кој може да му помогне на некој да ја препознае песнава

Recording

Однапред благодарам

Ништо не се слуша :nesum:

Слушнав една песна на радио DJ FM (струшко мислам дека е радиово), ја пуштаа на Most Play секој саат минатава недела. Не знам како се вика песната а многу ми се допаѓа. Имам еден снимен дел со никаков квалитет кој може да му помогне на некој да ја препознае песнава

Recording

Однапред благодарам
Мислам дека се вика Монотонија,не ми текнува од кого беше...:toe:
Не сериозно,од ова што го симнав ништо не се слуша братче,изгледа не си аплоадирал како што треба.:helou:

Recording

Однапред благодарам

Не се разбира нишо само хрчење...поубао ке се снајдеш ако кажеш ритамот или ако им пратиш маил на раководителите на DJ FM;)

Ако оваа е еднаква на David Vendetta - Take Me Higher т.е. вокал ремикс на коса ностра...ке ти ја пратам на пп ...ама утре, сега ќе се хоризонтирам ...zzzzzzzzz....
п.с. ако не е се откажувам:pred:..најдов една ама многу голема....ме мрзи...:kesa:
Кога можеш тогаш :smir:

Ако може од ДНК и Врчак- Навлечен на тебе, никако не можам да ја најдам.
Однапред благодарам :)

Iron Maiden - Blood Brothers
Ако може некој по пп или мсн. Бескрајно благодарен:smir:

Ај и јас да побарам нешто :)

Duran duran - Come undone само да не биде вадена од ју тјуб.

Еве ви снимена верзија директно од stream. Малце рипа песната изгледа стримот не им го бива ама сега се слуша убаво песната

Линк

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom