Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И дајте некој ако може David Vendetta-Cosa Nostra пробам на Lime Wire ама нема![]()
Слушнав една песна на радио DJ FM (струшко мислам дека е радиово), ја пуштаа на Most Play секој саат минатава недела. Не знам како се вика песната а многу ми се допаѓа. Имам еден снимен дел со никаков квалитет кој може да му помогне на некој да ја препознае песнава
Recording
Однапред благодарам
Ааааммм ги има некој песните од радиото Wildstyle на GTA Vice City??![]()
Мислам дека се вика Монотонија,не ми текнува од кого беше...Слушнав една песна на радио DJ FM (струшко мислам дека е радиово), ја пуштаа на Most Play секој саат минатава недела. Не знам како се вика песната а многу ми се допаѓа. Имам еден снимен дел со никаков квалитет кој може да му помогне на некој да ја препознае песнава
Recording
Однапред благодарам

Слушнав една песна на радио DJ FM (струшко мислам дека е радиово), ја пуштаа на Most Play секој саат минатава недела. Не знам како се вика песната а многу ми се допаѓа. Имам еден снимен дел со никаков квалитет кој може да му помогне на некој да ја препознае песнава
Recording
Однапред благодарам

Ааааммм ги има некој песните од радиото Wildstyle на GTA Vice City??![]()
Кога можеш тогаш :smir:Ако оваа е еднаква на David Vendetta - Take Me Higher т.е. вокал ремикс на коса ностра...ке ти ја пратам на пп ...ама утре, сега ќе се хоризонтирам ...zzzzzzzzz....
п.с. ако не е се откажувам:pred:..најдов една ама многу голема....ме мрзи...:kesa:

Ако може од ДНК и Врчак- Навлечен на тебе, никако не можам да ја најдам.
Однапред благодарам![]()