Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој да не го има ремиксот на Ареа - Сите Мои Слики.... :vozbud: Само не оние аматерските ремикси, на City го слушнав ептен добар ремикс е, можно е нешо Бабура и остали да умешале прсти.

Somebodyyy???? :vozbud:

Еее чоек фала не знаев кое беше името на песната и ја ја барам оваа кој ќе ја најде го частам.

Leave out all the rest - Linkin park
All the same - Neznam koj
И таа со стенкањето и накај мене пратете ја, да слушнам што стенкање ќе беше.

Кажи кај да ти ја дам Leave Out All The Rest... море адд на мсн и ќе ти ја пуштам аааа btw Faithless- To All New Arrivals?(за цел албум прам муабет не песната)

Кажи кај да ти ја дам Leave Out All The Rest... море адд на мсн и ќе ти ја пуштам аааа btw Faithless- To All New Arrivals?(за цел албум прам муабет не песната)
Ти пратив порака за албумот.:helou:

ГО најде ли некој од Ареа мисксот?

Провери овде. Со муки го најдов... т.е. го снимив од радио... :) :vozbud:

Слушај и кулирај.

Ќе може ли на мене некој да ми ја каже песната како се вика онаа што е на Antena Power Play? А ако не му е тешко може и да ми ја прати :smir:

Ќе може ли на мене некој да ми ја каже песната како се вика онаа што е на Antena Power Play? А ако не му е тешко може и да ми ја прати :smir:

Sergio Mendes feat. Will I Am & Siedah Garret - Funky Bahia

Ај вака,значи незнам која песна барам ама ми треба некој хит на антена 5 што бил,значи не овој што е сега туку пред овој:toe:
Фала :)

Влатко Лозановски-Врати се:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom