Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
here comes the rain again ремикс некој на антена го давет...
баш сега пејт... :vozbud:

here comes the rain again ремикс некој на антена го давет...
баш сега пејт... :vozbud:
Најдов една незнамдали е таа што ја бараш..не ми се трчаше до радио да пуштам да видам дали е истата...ако не е кажи да побарам друга....ке ти ја лепнам за некоја минута на пп:back:

Ај вака,значи незнам која песна барам ама ми треба некој хит на антена 5 што бил,значи не овој што е сега туку пред овој:toe:
Фала :)

Po se izglea ista pesna barate so Alien_sr. Na PP ke vi ja pratam, pa proverete dali e toa toa ... !!!* :wink:

Не е оваа,и на таа што ја барам е исто женски вокал ама друго ништо не знам,освен тоа дека хит во јули изгледа била на антена5:smir:
Да мислам оти беше од некаде 17 јули до 27 јули

Има една песна што ја даваа на Антена,мислам дека Storm се викаше?
Ако ја има некој да ми ја прати.:smir:

Епа могуќе иста да бараме..И ја мислам дека тоа време беше оваа хит :)..не е оваа Сторм 4I4
На мене тоа ме збуни. Беше power play во јули кога бев на одмор во охрид, на секој час ја даваа. Сношти случајно пак слушам: Antenna Power Play и пак таа песна!?

На мене тоа ме збуни. Беше power play во јули кога бев на одмор во охрид, на секој час ја даваа. Сношти случајно пак слушам: Antenna Power Play и пак таа песна!?
Абе види ја не ја барам за мене затоа неам појма ни кога било ни што било туку ми ја побараа ако можам да ја најдам и тоа беше се што ми кажаа :) Ама мислам дека сега е друга на Паувр плеј не е таа :)

Абе види ја не ја барам за мене затоа неам појма ни кога било ни што било туку ми ја побараа ако можам да ја најдам и тоа беше се што ми кажаа :) Ама мислам дека сега е друга на Паувр плеј не е таа :)
Барем да знам како се вика песната или кој ја пее другото лесно е.
Одма ќе ја најдам

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom