Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Водка, после I wanna have your babies ќе пуштам еден ремикс на Радио Кајгана од таа песна јас што го имам. Слушни ако сакаш и кажи дали е тој што го бараш :icon_lol:

Не слушам радио во моментов, ал знам дека Принц куват нешто :)))

Него, Самовила од Нокаут (песната од изборот за Евросонг годинава) кој ја има во убава фина спакувана верзија, ќе го сакам до крајот на неделата :smir:

Princ касно те прочитав, веќе си ја пуштил, но не ја слушнав.

Некој да не го има ремиксот на Ареа - Сите Мои Слики.... :vozbud: Само не оние аматерските ремикси, на City го слушнав ептен добар ремикс е, можно е нешо Бабура и остали да умешале прсти.

Somebodyyy???? :vozbud:

И ја ја сакам....Btw Бабура, ја и Водка ти сме највечи фанови!
Ако не читаш нормално :pos:

What i've done - Linkin Park
All the same - Незнам кој

What i've done - Linkin Park

На пп оваа за 10тина минути.

А јас барам една по дискотеки/кафичи ја пуштаат често иде некако baila, baila baila... и натака не знам, шпанска е ама онака брз ритам. Ако знае некој само нека ми каже кој ја изведува и како се вика. :)

Него, Самовила од Нокаут (песната од изборот за Евросонг годинава) кој ја има во убава фина спакувана верзија, ќе го сакам до крајот на неделата :smir:

На П.П.

да не ја има некој една песна цела со стенкање што е ???:D:D

Тоше, ај и мене :pipi: И кој има било што од Нокаут :pipi: старо ново :pipi: :vozbud: Тенкс!

Стави се на мсн.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom