Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Напишано од bobomindfreak
Што им фалеше на тое јас што ти ги дадов? Или не можеше да се снајдеш?

Дај мене тоа што му даденего ќе го ставам на рапид што и да е. Најверојатно дирекни ликкови му даде така ? јбг најверојатно не пробал десен клик сејв таргет... Ако има онај глупион квиктајм му има почнувано да му свири...

ај Џака Накот-Маријана нигде немозам да ја најдам:party3::party3::party3::party3::party3:

Засега нема да набројувам посебни песни, бидејќи ми треба огромен број.

Ќе почнам со Синтезис, Баклава, Фолтин, Мизар, Архангел и ним слични бендови.

Доколку ви се наоѓаат колекции од нивни песни можеме да се договориме посебно за препраќање, меѓутоа сите сте добредојдени и на мејлов: bratot@gmail.com

Целта ми е организирање журка со македонска музика во странство, па очекувам помош.

Засега нема да набројувам посебни песни, бидејќи ми треба огромен број.

Ќе почнам со Синтезис, Баклава, Фолтин, Мизар, Архангел и ним слични бендови.

Доколку ви се наоѓаат колекции од нивни песни можеме да се договориме посебно за препраќање, меѓутоа сите сте добредојдени и на мејлов: bratot@gmail.com

Целта ми е организирање журка со македонска музика во странство, па очекувам помош.

Види си ПП. :helou:

Здраво Чолиќ - Е драга драга.

Ве молам праќајте!

APEL DO SITE. VI SE MOLAM DALI NEKOJ ZNAJ KAKO SE VIKA PESNATA , VAKA IMA DEL : I FEELT IN LOVE WITH A BELLY DANCER ,I FEELT IN LOVE WITH A BELLY DANCER ITN. MNOGU E UBA VI SE MOLAM. :smir:

Да не ја знае некој песнава еве го рефренот:
Ajde da zememo neki dobar auto i odemo,ne brini nikud nema daleko,da spavamo i da se kupamo po celi dan kad pandne mrak,od druge strane reke svetli trag

Ја имам снимено од радио на телефон па мн. шушти иначе цела ја имам снимено и еве ја

APEL DO SITE. VI SE MOLAM DALI NEKOJ ZNAJ KAKO SE VIKA PESNATA , VAKA IMA DEL : I FEELT IN LOVE WITH A BELLY DANCER ,I FEELT IN LOVE WITH A BELLY DANCER ITN. MNOGU E UBA VI SE MOLAM. :smir:

Да не ја знае некој песнава еве го рефренот:
Ajde da zememo neki dobar auto i odemo,ne brini nikud nema daleko,da spavamo i da se kupamo po celi dan kad pandne mrak,od druge strane reke svetli trag

Ја имам снимено од радио на телефон па мн. шушти иначе цела ја имам снимено и еве ја

da ne e od edo maajka?

Stefi070 напиша:

Bob Sinclair - Belly Dancer

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom