Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може од некаде да се симне цела македонска евровизија 2009?Видео! Или барем дел..:uvo:

Ако сакаш како торент да симнеш се наеднаш т.е. како филм ко ке стегниш „Рley“ да гледаш се редоследно не ми се верува деке ке најдеш, единствена опција мислам дека ти е да си симнуваш клипчината од ју туб и така. Ај пак може ке се најде некој и со торент да ти прате :).

Ако сакаш како торент да симнеш се наеднаш т.е. како филм ко ке стегниш „Рley“ да гледаш се редоследно не ми се верува деке ке најдеш, единствена опција мислам дека ти е да си симнуваш клипчината од ју туб и така. Ај пак може ке се најде некој и со торент да ти прате :).
Е да де како торент ако некој го има...од ју туб ако ги симнам после ќе се ко неизбришан прозорец после дожд...на поголема резолуција станувааат...мх мх мх:tapp:

Ај ако ја има некој песната што иде на рекламата за засади ја твојата иднина,зелено да ни е се:) мислам дека е од Борис Трајанов,нема везе од кој е мислам дека знаете за која песна зборам
ФАЛА

Ај ако ја има некој песната што иде на рекламата за засади ја твојата иднина,зелено да ни е се:) мислам дека е од Борис Трајанов,нема везе од кој е мислам дека знаете за која песна зборам
ФАЛА

За некоја минута на ПП!

Дали некој има линк од председателската песна на Љубе Бошковски?

a bre na vcerasniot idol polsedniot sto bese ja ispea edna mn ubava pesna da ne znae kako se vika i neka prati po pp

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom