Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ПЛС ИТНО Е..може некој да ми ги најде песните
Супер Хикс -Песни Глупави лесни
Зијан - Пусти Коси
Архангел - ова е чудесен свет...мислам дека така им се имињата

ПЛС ИТНО Е..може некој да ми ги најде песните
Супер Хикс -Песни Глупави лесни
Зијан - Пусти Коси
Архангел - ова е чудесен свет...мислам дека така им се имињата
Чекај на пп ке ти ги пратам, чим ти е итно:smir:

Вака сега, ретко пишувам на темава ама кога ќе пишам барам нешто скоро невозможно и ретко некој да ми го прати тоа...па сега пак.

Се работи за диџејот Френки Вајлд и ми треба сетот што го пуштил додека бил глув (малце да појаснам...типов е диџеј ама полека почнал да оглувува се до крај, паднал во депресија некое време ама се опоравил и почнал да микса со помош на вибрациите од битовите што ги давале песните, по некое време во ибица негде пуштил негов сет додека е глув и после тоа типов нигде го нема).

anybody?:smir:

знам дека ќе ме сфатат поискусниве клабери за што се работи

Вака сега, ретко пишувам на темава ама кога ќе пишам барам нешто скоро невозможно и ретко некој да ми го прати тоа...па сега пак.

Се работи за диџејот Френки Вајлд и ми треба сетот што го пуштил додека бил глув (малце да појаснам...типов е диџеј ама полека почнал да оглувува се до крај, паднал во депресија некое време ама се опоравил и почнал да микса со помош на вибрациите од битовите што ги давале песните, по некое време во ибица негде пуштил негов сет додека е глув и после тоа типов нигде го нема).

anybody?:smir:

знам дека ќе ме сфатат поискусниве клабери за што се работи

брат провери да не го имало миксов кај пит тонг у емисија на есеншл микс. ако го имало ќе ти кажам од кај да го симнеш. или можеш да пробаш со торент :) :helou:

Песнава иде нешто "Ој Вардаре Македонски, Ти Ја Красиш Македонија". Мислам се вика "Вардаре Македонски".
Некој?

Има една песна за Македонија, нешто текстот е Доста беше разбуди се, не спиј ти.... Мислам дека Андријана Јаневска ја пее (може и повеќе луѓе се меѓу кои и она) ама не сум сигурна :toe:
Некој?:smir:

Има една песна за Македонија, нешто текстот е Доста беше разбуди се, не спиј ти.... Мислам дека Андријана Јаневска ја пее (може и повеќе луѓе се меѓу кои и она) ама не сум сигурна :toe:
Некој?:smir:
Песната е Народе Македонски... ама таа изведба ја немам :S

Некој ја има од 4play- те молам не, не плачи (така нешто идеше) (=

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom