Побарувања на мп3

Статус
Затворена за нови мислења.

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
ПЛС ИТНО Е..може некој да ми ги најде песните
Супер Хикс -Песни Глупави лесни
Зијан - Пусти Коси
Архангел - ова е чудесен свет...мислам дека така им се имињата

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
ПЛС ИТНО Е..може некој да ми ги најде песните
Супер Хикс -Песни Глупави лесни
Зијан - Пусти Коси
Архангел - ова е чудесен свет...мислам дека така им се имињата
Чекај на пп ке ти ги пратам, чим ти е итно:smir:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Вака сега, ретко пишувам на темава ама кога ќе пишам барам нешто скоро невозможно и ретко некој да ми го прати тоа...па сега пак.

Се работи за диџејот Френки Вајлд и ми треба сетот што го пуштил додека бил глув (малце да појаснам...типов е диџеј ама полека почнал да оглувува се до крај, паднал во депресија некое време ама се опоравил и почнал да микса со помош на вибрациите од битовите што ги давале песните, по некое време во ибица негде пуштил негов сет додека е глув и после тоа типов нигде го нема).

anybody?:smir:

знам дека ќе ме сфатат поискусниве клабери за што се работи

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Вака сега, ретко пишувам на темава ама кога ќе пишам барам нешто скоро невозможно и ретко некој да ми го прати тоа...па сега пак.

Се работи за диџејот Френки Вајлд и ми треба сетот што го пуштил додека бил глув (малце да појаснам...типов е диџеј ама полека почнал да оглувува се до крај, паднал во депресија некое време ама се опоравил и почнал да микса со помош на вибрациите од битовите што ги давале песните, по некое време во ибица негде пуштил негов сет додека е глув и после тоа типов нигде го нема).

anybody?:smir:

знам дека ќе ме сфатат поискусниве клабери за што се работи
брат провери да не го имало миксов кај пит тонг у емисија на есеншл микс. ако го имало ќе ти кажам од кај да го симнеш. или можеш да пробаш со торент :) :helou:

П

Паган-др

Гостин
Песнава иде нешто "Ој Вардаре Македонски, Ти Ја Красиш Македонија". Мислам се вика "Вардаре Македонски".
Некој?

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Има една песна за Македонија, нешто текстот е Доста беше разбуди се, не спиј ти.... Мислам дека Андријана Јаневска ја пее (може и повеќе луѓе се меѓу кои и она) ама не сум сигурна :toe:
Некој?:smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Има една песна за Македонија, нешто текстот е Доста беше разбуди се, не спиј ти.... Мислам дека Андријана Јаневска ја пее (може и повеќе луѓе се меѓу кои и она) ама не сум сигурна :toe:
Некој?:smir:
Песната е Народе Македонски... ама таа изведба ја немам :S

Член од
26 јануари 2007
Мислења
104
Поени од реакции
1
Aj nekoj ako ja ima od TB Traceri - Mama ne ti dava neka ja zakaci na rapidshare ili bilo kade. fala

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Некој ја има од 4play- те молам не, не плачи (така нешто идеше) (=

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop