Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чеда мили има една песМа иде нешто вака “бу шака лака ај ду ит тананана’’ ја пуштаат по дискотеки ако некој ме сфати што зборам нека ми ја достави ке му бидам захвален :)

Чеда мили има една песМа иде нешто вака “бу шака лака ај ду ит тананана’’ ја пуштаат по дискотеки ако некој ме сфати што зборам нека ми ја достави ке му бидам захвален :)

На МСН.

Некоја компилација со инструментални / амбиентални песни на тема WATER?
Само да не се класични.

Ај ако може, Ultimate Funk - Bob Sinclair. :smir:

ај и јас да ве замолам за некоја од следниве песни ако може да ми прати, преку П.П. ве молам

Piloti - Kao ptica na mom dlanu
Bane Bojanic - Ova pesma moj je oprostaj [FILLED]
Divlje Jagode - Zauvjek tvoj
Брејк - За Нас

фала однапред:smir:

ај и јас да ве замолам за некоја од следниве песни ако може да ми прати, преку П.П. ве молам

Piloti - Kao ptica na mom dlanu
Bane Bojanic - Ova pesma moj je oprostaj
Divlje Jagode - Zauvjek tvoj
Брејк - За Нас

фала однапред:smir:

Samo ovaa ja iam Druze ... !!!* :wink:

http://rapidshare.com/files/134883687/Bane_Bojanic_-_Ova_Pesma_Moj_Je_Oprostaj.mp3.html

Некој го има миксот на Бабура од Сите мои слики што го пушто на журката на Градиште на 26ти што беше??Имам 2-3 веќе така да ако го има некој баш тој одмааа

И тука да пробам,последна надеж.Она песничето што одеше на рекламата на Т-Мобиле кога типот и отвара врата на таа типката и оваа го лиже контра :je:

Да не знае некој како се вика песната или од кој е женски глас ја пее иде нешто како: "Got To Keep On Moving.." Пред едно саат ја пуштаа на антена 5...
А за DJ Madness аддни ме на МСН ако сакаш песната од Т-Мобиле.
Dragan_k.voda@hotmail.com

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom