Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ryoji Takanashi - Wake up ( Original mix ) би бил многу благодарен.

ABEEEEEEEEEEE EJJJJJ GLUPACI GOMNA L I JADAM JAS ILI VE PITAM KE KAZE LI NEKOJ KAK SE VIKA PESNATA SO ODESE NA FILMOT SMOKING NA A1 I NA REKLAMATA NA HUNDAI GETZ PISAJTE KE VE EBAM I PEDERCINAJTA

ABEEEEEEEEEEE EJJJJJ GLUPACI GOMNA L I JADAM JAS ILI VE PITAM KE KAZE LI NEKOJ KAK SE VIKA PESNATA SO ODESE NA FILMOT SMOKING NA A1 I NA REKLAMATA NA HUNDAI GETZ PISAJTE KE VE EBAM I PEDERCINAJTA
Ти ќе се ладиш еден месец подалеку од форумов. Банирано е крелево.
Продолжете.

Пако пишувај така...
Не ти е пишано долго!

БТВ Најновиот албу од Кисс!

Може?

Warren G - Prince Igor ako ja ima nekoj neka me addne na MSN da mi ja prati

P.S. Незнам кај да пишам али за едно нешто да не отварам џабе тема значи ако може некој да ми каже или ако го има да ми го даде текстот од Елитни Одред т.е. од пејачот Дрима од таа група што ја пее сам Моја једина, нигде неможам да го најдам... (извинете али неможам да најдам тема за побарување на текстови па пишав овде) :)

Warren G - Prince Igor ako ja ima nekoj neka me addne na MSN da mi ja prati

P.S. Незнам кај да пишам али за едно нешто да не отварам џабе тема значи ако може некој да ми каже или ако го има да ми го даде текстот од Елитни Одред т.е. од пејачот Дрима од таа група што ја пее сам Моја једина, нигде неможам да го најдам... (извинете али неможам да најдам тема за побарување на текстови па пишав овде) :)

Пратено по ПП.

Старото барање: Албумот од српскиот reggae бенд Shappa?

Ново барање: Ja барам песната I need you од Maze & Frankie Beverly, aко некој ја има, да ми ја прати ако може?

едит: Најдена е I need you, сега уште албумот од Shappa, никаде го нема, се убив од барање, никој го нема?

Warren G - Prince Igor

Пак пракам ако има некој да ми ја прати песнава мн ми е битна :)

Еве ме и мене и јас да си побарам 1 -2 песни.:)

Sitting down here - Lene Martin
Like you'll never see me again - Alicia Keys

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom