По 1.000 денари месечно ако не сте во брак?

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе плаќаат Грујо и Бучко месечно по 10000 денари за втор брак,јас ќе платам 1000 денари.
А на граѓанинов кој ја дал идејава ќе му залепам едно десетче на чело,за трудот што го вложил.

идејава 100% ја дало некое старче со немажена керка или неженет син дома па да ги отараси на ваков начин

идејава 100% ја дало некое старче со немажена керка или неженет син дома па да ги отараси на ваков начин

Сигурно некој пензионер кој очигледно е дека го нервираат децата дома:pos2:

А кога ќе размислам од друга страна
Ако имам жена ќе троши колку што заработувам
вака само 1000-че и без глава да ме боли од жена:pos2::pos2:

Старите немаат идеи со давање на пари.Ова е некој кој мислел дека на овој начин ќе си ги зголеми шансите за брак:pipi:

АЛОООООООООООООООООООООООООО

АКО Е ОВА ВИСТИНА СИТЕ ГРАНИЦИ ГИ ПОМИНА!

Добро бе .... како ќе не тераат со сила да се ебиме. ?????

аааа.мора хелсиншки,хјуман рајдс воч и еден куп други да напишат добри извештаи...

Море правиш исто ко К-15, убаво пишува се е во доменот на шпекулации или како што велат предлог од граѓанин. И ти се избезуми :pos2:. А ако дојде до тоа, подобро да те тераат со сила да се е.иш отколку елините името да ти го сменат :pos2:.

Па и да знаеш дека е така, му пукнал филмот па после емисијата “Бумбар“, чевлите и ајде да се поплаче на Владата. :pos2:

Кога ќе плаќаат Грујо и Бучко месечно по 10000 денари за втор брак,јас ќе платам 1000 денари.
А на граѓанинов кој ја дал идејава ќе му залепам едно десетче на чело,за трудот што го вложил.

Море подобро десетче залепи му на писарчето во владата што културно го сослушало и го запишало предлогот на “сироткото деденце“.

П.С. Ставете се само во неговата кожа, тој 6000 пензија а (ќерката или синот дембелчиња сиротки) му ги јадат сите парички. А некогаш кога работел одвојувал пари за пензија за да ужива на стари години. :pos2:

Сигурно некој пензионер кој очигледно е дека го нервираат децата дома:pos2:

А кога ќе размислам од друга страна
Ако имам жена ќе троши колку што заработувам
вака само 1000-че и без глава да ме боли од жена:pos2::pos2:

Па нели успешен маж бил оној кој ќе заработи онолку колку што жената можела да потроши.

А успешна жена, она која ќе пронајде таков...успешен маж.

Па сеа ти види.
дали сакаш да имаш успешна жена.
Или да плаќаш по само илјадарче месечно :toe:

од мене имаат 2000 денари да ме остават на раат веќе кој ги ебе извинете на израз

Супер е идејава, мене ме бендисува :tv:

Glup zakon ama jebi ga,so drzavata nema zaebancija okolu danokot,ako mozel Al Kapone da lezi zatvor za neplaten danok togas mozat i starite ergeni i momi ama ne znam dali zatvorot ke bide podelen ili site ke se na edno mesto? :drk: :sekss: :pusk:

Sega slusham kje se kaznuvaat so 50evra onie semejstva kaj shto ima po 2 ili 1 dete vo familija.Kako i da e prerodbata prodolzhuva,nadgradena i proshirena (Otekuvame)

Glup zakon ama jebi ga,so drzavata nema zaebancija okolu danokot,ako mozel Al Kapone da lezi zatvor za neplaten danok togas mozat i starite ergeni i momi ama ne znam dali zatvorot ke bide podelen ili site ke se na edno mesto? :drk: :sekss: :pusk:

Предлагам заедно, можеби таму ке се зближат па ќе добијат помилување :pos2:

Предлагам заедно, можеби таму ке се зближат па ќе добијат помилување :pos2:

Samo ako gi zatvorat vo zaednicki zatvor ke se namali brojot na starite ergeni i momi,ke ima kolektivna opaljotka,samo sto za nekoj ke bide kako vo vicot: Edna cicka fativ a 3 pati mi go bapnaa...:vozbud::vozbud::vozbud:

Samo ako gi zatvorat vo zaednicki zatvor ke se namali brojot na starite ergeni i momi,ke ima kolektivna opaljotka,samo sto za nekoj ke bide kako vo vicot: Edna cicka fativ a 3 pati mi go bapnaa...:vozbud::vozbud::vozbud:

Ами не е иклучено на тој што му го бапнуваат да рече: Не смее никој да пали светло оти ќе го убијам (оф, оф шо убаво ми е). И ете ти проблем “ госпожата била м’шка“ :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom