- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 266
sto vie be za 1000 den li ste 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
идејава 100% ја дало некое старче со немажена керка или неженет син дома па да ги отараси на ваков начин
идејава 100% ја дало некое старче со немажена керка или неженет син дома па да ги отараси на ваков начин
АЛОООООООООООООООООООООООООО
АКО Е ОВА ВИСТИНА СИТЕ ГРАНИЦИ ГИ ПОМИНА!
Добро бе .... како ќе не тераат со сила да се ебиме. ?????
аааа.мора хелсиншки,хјуман рајдс воч и еден куп други да напишат добри извештаи...
Кога ќе плаќаат Грујо и Бучко месечно по 10000 денари за втор брак,јас ќе платам 1000 денари.
А на граѓанинов кој ја дал идејава ќе му залепам едно десетче на чело,за трудот што го вложил.
Сигурно некој пензионер кој очигледно е дека го нервираат децата дома:pos2:
А кога ќе размислам од друга страна
Ако имам жена ќе троши колку што заработувам
вака само 1000-че и без глава да ме боли од жена:pos2::pos2:
Glup zakon ama jebi ga,so drzavata nema zaebancija okolu danokot,ako mozel Al Kapone da lezi zatvor za neplaten danok togas mozat i starite ergeni i momi ama ne znam dali zatvorot ke bide podelen ili site ke se na edno mesto?:sekss: :pusk:
Предлагам заедно, можеби таму ке се зближат па ќе добијат помилување :pos2:
Samo ako gi zatvorat vo zaednicki zatvor ke se namali brojot na starite ergeni i momi,ke ima kolektivna opaljotka,samo sto za nekoj ke bide kako vo vicot: Edna cicka fativ a 3 pati mi go bapnaa...![]()