По 1.000 денари месечно ако не сте во брак?

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Не верувам дека би имало ваков закон, пошо нема пари бре луѓе, дојде време кога луѓе умираат од глад, сиромаштија невидена, има луѓе кои незнаат што е компјутер... ние овде можеме да кажуваме дека се ни тече како мед и млеко, но не е тоа кај сите. Државава ни оди надолу во се и сешто. Ваков закон само би бил параф за крајот на вмро

ти во колку точки се пронајде од овие 5?
не се пронајдов, но јас имам 20 години и воопшто не ме засега мене овој закон, иначе знам еден куп луѓе шо до 30 и кусур не планираат да се мажат/женат не заради тоа што не са убај и неможат да си најдат брачен пријател, туку поради тоа што не сакаат да се мажат/женат па кај се видело на 26 години матер му ебем бреее. Парис Хилтон брак да ми понудит на 26 не са женам

Не верувам дека би имало ваков закон, пошо нема пари бре луѓе, дојде време кога луѓе умираат од глад, сиромаштија невидена, има луѓе кои незнаат што е компјутер... ние овде можеме да кажуваме дека се ни тече како мед и млеко, но не е тоа кај сите. Државава ни оди надолу во се и сешто. Ваков закон само би бил параф за крајот на вмро

пријателе, ова важи за тие што зимаат плата

Многу бисери почнаа да се редат...се некои без врска се измислуваат.Има луѓе што нема да имаат пари да платат, а исто има и луѓе кои не се заинтересирани да стапат во брак.Тешко на народот ако владава продолжи да тропа вакви глупости.

a za tie sto imaat dve zeni (ili mazi) vladata ke ima dava po 1000 den mesecno ?

И онака гледаш оглас во деловни контакти

Дечко 30 години вработен бара женска особа за брак заради взаемни интереси со можност за посериозна врска и забава.

Шифра:Дупкар во Законот

Овој закон постои и во САД...

Таму не креваат "домашни револуции"

а од друга страна ви смета што некои си отвараат музеи и го нарекуваат скопје главен град на некој цртан филм...и како наталитетот не бил како што треба да биде...

Па што ви смета бе момци? Фатете се за работа.

а од друга страна ви смета што некои си отвараат музеи и го нарекуваат скопје главен град на некој цртан филм...и како наталитетот не бил како што треба да биде...

Таму го подржуваат законот бидејќи неможат брак да склопат под нормални услови.

Имаш некој извор за САД прв пат слушам ,знам дека постои во Скандинавските земји само таму сумата е симболична не е скоро 8% од просечната плата на Р.Македонија

Мислам дека и тие на кој целиш ќе ги почустуваат предностите на овој се уште хипотетички закон.

Во врска со наталитетот се согласувам меѓутоа да се стимулира за секое новородено дете(мислам дека имаше нешто и стимуланс само не сум сигурен колку) вака ми изгледа само уште еден арач.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom