Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Goxyto me reche ubavЗошто на латиница бе убав?

Иначе неѓто помеѓу инсулт и комплимент... Најверојатно предлог за следниот пост да ти биде на кирилица.
Goxyto me reche ubav
Not sure if compliment or insult
Inaku od mobilen sum, zatoa![]()
Meto predava opshta, forenzichka i ushte nekoja hemija i ako se uspiesh na prv kaj nego mnogu verojatno nema nikogash da te pushti, toa sekako ako te udostoi so toa da te zapomni zashto vo svetot na Meto, Meto e Bog.Уствари батали. Кој е Мето? И што ќе биде ако се успијам на први час?![]()

Уствари батали. Кој е Мето? И што ќе биде ако се успијам на први час?![]()

I da go izbrishesh ti, jas ne go brisham moevoШо е тоа кгф? Корвус извини али во мЈа не ве разбираоменталнава состојба не можам да те читам оти си на латиница. И мислам дека Мето нема да ми предава оти не сум на хемија јас. Салут. (не го бришам мислењево)![]()

Мислам дека под КГФ се подразбира кругот на факултетите на Бит Пазар - Филозофски,Економски... јас во Куманово сум го слушнала како КГФ - Круг на Глупите Факултети ..Шо е тоа кгф? Корвус извини али во мЈа не ве разбираоменталнава состојба не можам да те читам оти си на латиница. И мислам дека Мето нема да ми предава оти не сум на хемија јас. Салут. (не го бришам мислењево)![]()