ПМФ

• Креатор на темата Креатор на темата GraFusion
  • Време на започнување Време на започнување
Со среќа утре на сите бруцоши на прв Академски.
Честито на Греги што дипломираше, кога почнуваш ти убав?
Ако има уште некој за поздрави и честитки нека се каже додека сум in the mood :D

Jas da spodelam deka go mrazam Meto i site nepismeni asistentki na hemiski :mad:

Fizicharite kje imaat vtor semestar Opshta kaj nego i neka se spremat psihichki for dat egoistic piece of...
maniac -.-

Гоксито е небитен и пак на латиница. Да си го опоравиш. :( Иначе неѓто помеѓу инсулт и комплимент... Најверојатно предлог за следниот пост да ти биде на кирилица.

Уствари батали. Кој е Мето? И што ќе биде ако се успијам на први час? :pos:

Два пати ми стигнува нотификација. :(

Meto predava opshta, forenzichka i ushte nekoja hemija i ako se uspiesh na prv kaj nego mnogu verojatno nema nikogash da te pushti, toa sekako ako te udostoi so toa da te zapomni zashto vo svetot na Meto, Meto e Bog.

A ako se uspiesh na prv Akademski od kaj da znam shto kje se sluchi, kje si odmorish verojatno i onaka Icko 3 saati kje kazhuva kolku studenti zavrshile na pmf, kolku od niv stanale profesori, koi se In Memoriam i takvi slichni nesushtinski radi red informacii.

I Goxyto da ne me hejta, dovolno machno mi e od mobilen da pishuvam ushte sega i za estetika da mislam -.-

Gregi si izbrisha pola mislenje kaj shto me salutira, Gregi be :(

То би ти било добар знак да се пребациш од пмф на кгф, пример родови студии. :rolleyes:

Шо е тоа кгф? Корвус извини али во мЈа не ве разбираоменталнава состојба не можам да те читам оти си на латиница. И мислам дека Мето нема да ми предава оти не сум на хемија јас. Салут. (не го бришам мислењево) :D

Шо е тоа кгф? Корвус извини али во мЈа не ве разбираоменталнава состојба не можам да те читам оти си на латиница. И мислам дека Мето нема да ми предава оти не сум на хемија јас. Салут. (не го бришам мислењево) :D
I da go izbrishesh ti, jas ne go brisham moevo :D

Meto predava na hemichari, biohemichari i fizichari, taka shto samo ako si geograf ili molekularec se spasuvash od Meto, may the force be with you.

Се спасувам од Мето. Д ФОРС ИЗ ОЛВЕЈС ВИТ МИ али ќе ја изгубам али ако продолжиш со латиница. :(

На Хемиски оваа година ќе се двајца професори по општа хемија : Иван Грозданов и Валентин Мирчески. Дали некој бил кај нив, знае ли нешто повеќе ?
--- надополнето: 16 септември 2013 во 23:24 ---
Мислам дека под КГФ се подразбира кругот на факултетите на Бит Пазар - Филозофски,Економски... јас во Куманово сум го слушнала како КГФ - Круг на Глупите Факултети .. (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom