Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Goxyto me reche ubavЗошто на латиница бе убав?
Goxyto me reche ubav
Not sure if compliment or insult
Inaku od mobilen sum, zatoa![]()
Meto predava opshta, forenzichka i ushte nekoja hemija i ako se uspiesh na prv kaj nego mnogu verojatno nema nikogash da te pushti, toa sekako ako te udostoi so toa da te zapomni zashto vo svetot na Meto, Meto e Bog.Уствари батали. Кој е Мето? И што ќе биде ако се успијам на први час?![]()
Уствари батали. Кој е Мето? И што ќе биде ако се успијам на први час?![]()
I da go izbrishesh ti, jas ne go brisham moevoШо е тоа кгф? Корвус извини али во мЈа не ве разбираоменталнава состојба не можам да те читам оти си на латиница. И мислам дека Мето нема да ми предава оти не сум на хемија јас. Салут. (не го бришам мислењево)![]()
Мислам дека под КГФ се подразбира кругот на факултетите на Бит Пазар - Филозофски,Економски... јас во Куманово сум го слушнала како КГФ - Круг на Глупите Факултети ..Шо е тоа кгф? Корвус извини али во мЈа не ве разбираоменталнава состојба не можам да те читам оти си на латиница. И мислам дека Мето нема да ми предава оти не сум на хемија јас. Салут. (не го бришам мислењево)![]()