ПМФ

• Креатор на темата Креатор на темата GraFusion
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе, си има црно на бело кај него на профил дека само јас може така да го викам :D
И да ти кажам, не му беше погодено. Тој си побара нескафе, а доби турско и целиот е сега ко потресен

И нека не те чуди односов, не му се омилени географи, а ни илуминати :D

:pos:

Знаеш дека кислородот што го дишеш го регулират масоните? Илуминатите ја одредуваат бојата али решиле да биде безбојна за да не се губеме меѓусебе. Да не ти причам још, ионака не можеме ништо да промениме.
Заклучок? Не ги мрази.

Знаеш дека кислородот што го дишеш го регулират масоните? Илуминатите ја одредуваат бојата али решиле да биде безбојна за да не се губеме меѓусебе. Да не ти причам још, ионака не можеме ништо да промениме.
Заклучок? Не ги мрази.

Досадно ти е? :( си требал 2 факултета да запишиш.

Пази така некој да не ти стаи рицин у кафето од автоматот. :свиркам:

Си се шалам бе Греги. Се налути? :confused:

Или шали не ставаш на сметка од илуминати и масони?

Си се шалам бе Греги. Се налути? :confused:

Или шали не ставаш на сметка од илуминати и масони?

Не бре шо ти е. Грегор не се лути, грегор е кул.

Илуминати и масони нејќум да видам, живото ми го упропастија, покрај недијагностифицираното биполарно нарушување. :noze:

Сите ја гледат серијата. Aj ќе ја симнам и јас :D
Имало доста на физика шо се запишале ради серијата :D Srcki :D
Nema da izdrzhat tie mnogu, ne se sekiraj :D
Do vtora 6mina kje ostanete

Има доста кои можеби и незнаат во што се впуштаат.
Таман асистентот се пофали дека на физика не доаѓале од било каде студенти, првата што ја праша рече не ја примиле на воена академија :D
Интересно ќе биде.

Таман асистентот се пофали дека на физика не доаѓале од било каде студенти, првата што ја праша рече не ја примиле на воена академија :D

Ајде, има време, ќе се навикне на разочарувања. :D

Инаку има некој распоред од институтот за математика од 1ва година? Сакам како изборен да го земам Векторска Алгебра па не знам дали ќе ми се поклопи терминот на предавањата и вежбите со некој друг предмет. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom