Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј на Канал 5!? Абе ајде. Ти нив ли ги рачунаш за веродостоен извор? мислам ако си видел некој од овија од Вемерото, јавно да кажат тоа е ок, али вака не верувам. Они се исто што и Глобус. Новиот број на Глобус е срам за Македонското новинарство.

Прво,македонското новинарство,не може да биде пониско од тоа што е сега.

Мораа,значи мораа прво лошото да го кажат,а на плоштад не дадоа ни 20 секунди.Како бе не им е срам?Како не се срамат од себеси?

Протестот беше ПРЕКРАСЕН!Мене целата душа ми се исполни.Се беше на ниво организирано,луѓето беа сплотени.

Како не им е срам на медиумиве да тресат зелени,а? Ако се толку паметни нека ги помрднат задниците од столиците и нека идат ои нешто да направат,а не само да изиграваат рекла казала,кафански муабети.

Атмосферата на плоштад беше прекрасна,за луѓе имаше многу луѓе,така да џабе им е што сакаат да го поткопаат и да го омаловажат настанот.

П.С Да бев јас на власт,ќе протерав мноооогу луѓе и во Македонија ќе имаше малце народ,ама барем ќе беа вистински Македонци,а немаше да има безрбетни суштества,без еден неврон во мозокот кои немаат ништо попмаетно освен да седат и да мрчат!

можеше да дојдеш бидејќи најмалку четири автобуси од Битола тргнаа за накај Скопје специјално за протестов, а внатре немаше само граѓани на Битола туку и до околните Ресен и Демир Хисар... како што можеа некој ресенчани да дојдат со автомобили до БТ ти уште полесно можеше да стигнеш до автобус
Море ќе дојдев ама на работа бев втора смена, и колегине не сакаа да ме сменат, инаку јас за македонија ке гинам ако треба

Да беее! На Грциве им сметал Лавот. Еј Гииидииии! Шо па сеа и за него ли се фатија?

Прво,македонското новинарство,не може да биде пониско од тоа што е сега.

Мораа,значи мораа прво лошото да го кажат,а на плоштад не дадоа ни 20 секунди.Како бе не им е срам?Како не се срамат од себеси?

Протестот беше ПРЕКРАСЕН!Мене целата душа ми се исполни.Се беше на ниво организирано,луѓето беа сплотени.

Како не им е срам на медиумиве да тресат зелени,а? Ако се толку паметни нека ги помрднат задниците од столиците и нека идат ои нешто да направат,а не само да изиграваат рекла казала,кафански муабети.

Атмосферата на плоштад беше прекрасна,за луѓе имаше многу луѓе,така да џабе им е што сакаат да го поткопаат и да го омаловажат настанот.

П.С Да бев јас на власт,ќе протерав мноооогу луѓе и во Македонија ќе имаше малце народ,ама барем ќе беа вистински Македонци,а немаше да има безрбетни суштества,без еден неврон во мозокот кои немаат ништо попмаетно освен да седат и да мрчат!

чекај утре-другиден вечер со што ќе излезит

Само требаше да се обратат и Миленко и Мирка и двајцата се така речити! А стврно како не им е срам не дадоа ни цела минута на Тв. Посебно делот со бакљите.

Пошто немав можност да дојдам на протестот , збеснав поред компјутер вртејки ги вестите на сите програми по ред. Сите што ги видов беа со ударна вест за протестот , ама Телма беше посебна приказна .Џани и Игорче икони на почеток , дефинитивно во шпицата треба да им се вртат ликовите на РОЗИТЕ .Од како се изнакажаа 300 глупости со акцент на изјавата градоначалникот од Демир Хисар , као Мадона со солзи за избеганите „грчки бизнисмени„ , на крај на вестите , онака низ заби кажаа и за протестот. Важно дека кажаа СДС не го поддржува протестот :kesa:
море јас коа ви велам дека тие се душмани на македонија некој не ми верува

Да беее! На Грциве им сметал Лавот. Еј Гииидииии! Шо па сеа и за него ли се фатија?

јас го ценам тоа што некој сака да промовира се повеќе и повеќе симболи на Македонија, но имам две забелешки Зошто мора секогаш ние да бидеме провокаторот и Зошто дпмне не го симне лавот и сонцето од вергина од партиски симболи, бидејќи тоа не е нивно и само на членовите на една пробугарска партија туку на сите МАКЕДОНЦИ - ВИСТИНСКИ МАКЕДОНЦИ ОД МАКЕДОНИЈА

А што со лавот? Од каде таа информација?
Малоумни се грците кога ви велам јас.:uvo:

Протестот беше супер, Серпико добар беше, хулиганите повторно нападнаа, али најмногу ме изнервираа медиумите, од можните 5 минути кои ги отстапија за протестот, 4,30 беа за хулиганите, абе ова новинариве и телевизиите се да ги грабнес и од земја да ги треснеш

јас го ценам тоа што некој сака да промовира се повеќе и повеќе симболи на Македонија, но имам две забелешки Зошто мора секогаш ние да бидеме провокаторот и Зошто дпмне не го симне лавот и сонцето од вергина од партиски симболи, бидејќи тоа не е нивно и само на членовите на една пробугарска партија туку на сите МАКЕДОНЦИ - ВИСТИНСКИ МАКЕДОНЦИ ОД МАКЕДОНИЈА

Е море комуњарче кој се поголеми македонци СДС, па зошто не го подржаа собиров веќерва??????

И ДПМНЕ не бугарофилска партија

А незнам како можат да постојат луѓе као оние од глобус? И уште да мислат дека се Македонци? Катастрофа. Новиеот број е цел во полза на Грците. Во стилот на перење на мозок на Македонецот, за промена. Невиден срам. Се згрозувам од такви безрбетници, кои мислат дека уште некој им верува.

А незнам како можат да постојат луѓе као оние од глобус? И уште да мислат дека се Македонци? Катастрофа. Новиеот број е цел во полза на Грците. Во стилот на перење на мозок на Македонецот, за промена. Невиден срам. Се згрозувам од такви безрбетници, кои мислат дека уште некој им верува.
imat li online izdanie?

Море ќе дојдев ама на работа бев втора смена, и колегине не сакаа да ме сменат, инаку јас за македонија ке гинам ако треба

Nemoj...sk'n...ne treba........................................... sto ke pravi Makedonija, ako tuku taka se trosi.....mrtvi ima ...za zivi Makedonci i e problematicno........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom