Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Еј на Канал 5!? Абе ајде. Ти нив ли ги рачунаш за веродостоен извор? мислам ако си видел некој од овија од Вемерото, јавно да кажат тоа е ок, али вака не верувам. Они се исто што и Глобус. Новиот број на Глобус е срам за Македонското новинарство.
Прво,македонското новинарство,не може да биде пониско од тоа што е сега.
Мораа,значи мораа прво лошото да го кажат,а на плоштад не дадоа ни 20 секунди.Како бе не им е срам?Како не се срамат од себеси?
Протестот беше ПРЕКРАСЕН!Мене целата душа ми се исполни.Се беше на ниво организирано,луѓето беа сплотени.
Како не им е срам на медиумиве да тресат зелени,а? Ако се толку паметни нека ги помрднат задниците од столиците и нека идат ои нешто да направат,а не само да изиграваат рекла казала,кафански муабети.
Атмосферата на плоштад беше прекрасна,за луѓе имаше многу луѓе,така да џабе им е што сакаат да го поткопаат и да го омаловажат настанот.
П.С Да бев јас на власт,ќе протерав мноооогу луѓе и во Македонија ќе имаше малце народ,ама барем ќе беа вистински Македонци,а немаше да има безрбетни суштества,без еден неврон во мозокот кои немаат ништо попмаетно освен да седат и да мрчат!