Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е море комуњарче кој се поголеми македонци СДС, па зошто не го подржаа собиров веќерва??????

И ДПМНЕ не бугарофилска партија

Доста се препуцавате за партии. НАЈМАЛКУ Е БИТНО КОЈА ПАРТИЈА ГО ПОДДРЖАЛА ПРОТЕСТОВ. Битно е тоа што се крева свеста кај Македонецот.

Не мора све да се исполитизирува.

Епа “командант“ КОКИ не можел да мирува јбг, имал директна наредба од штабот.
Мило ми е што го привеле одма.

Е море комуњарче кој се поголеми македонци СДС, па зошто не го подржаа собиров веќерва??????

И ДПМНЕ не бугарофилска партија
ако го подржеше вечерва ќе беше обвинета за настаните кои ќе се случеа по веќе изработено сценарио и прекини со политика

ЕДИНСТВО
МАКЕДОНИЈА, МАКЕДОНСКИ, МАКЕДОНЦИ

ако си МАКЕДОНЕЦ, застани зад името на МАКЕДОНИЈА не на некоја структура и те молам смени го аватарот.... биди МАКЕДОНЕЦ

Изгледа не незнам. Али немој да си фрлал пари случајно, ќе попиздиш!

Епа “командант“ КОКИ не можел да мирува јбг, имал директна наредба од штабот.
Мило ми е што го привеле одма.
командант коки воопшто не постои... уште еднаш ќе ти кажам дека е измислен лик на Сител

Доста се препуцавате за партии.НАЈМАЛКУ Е БИТНО КОЈА ПАРТИЈА ГО ПОДДРЖАЛА ПРОТЕСТОВ.Битно е тоа што се крева свеста кај Македонецот.

Не мора све да се исполитизирува.

:helou: Да чујам што си? :ojea:

П.С. Ја сите вести ги пропуштив... и подобро ваљда,бар нема да се нервирам.

А кој е командантов, извинете онака информативно?

ако го подржеше вечерва ќе беше обвинета за настаните кои ќе се случеа по веќе изработено сценарио и прекини со политика

ЕДИНСТВО
МАКЕДОНИЈА, МАКЕДОНСКИ, МАКЕДОНЦИ

ако си МАКЕДОНЕЦ, застани зад името на МАКЕДОНИЈА не на некоја структура и те молам смени го аватарот.... биди МАКЕДОНЕЦ

Пфееееееффффффффффффффффффф

А кој е командантов, извинете онака информативно?

Порано работеше во oбезбедувањето во СДС ! И остана да им служи за прљави работи ко оваа.
И на првиот протест истиот тој направи инцидент и сега повторно, нека му служи на чест и нему и на тие што го плаќаат.

П.С. Ги гледам на нет вестиве од Канал 5 и дадоа скоро се за и околу немирите и на крај зачинето со коментар од “експертот“ Дане Талевски:kesa: кој не ја пропушти можноста да изеде гомна. Башка Денко исто така последниве неколку дена се пуштил во офанзива, на 3 различни телевизии го гледам како дава “експертизи“ за предлогот на Нимиц кои гласат “ Не смееме да ја пропуштиме оваа шанса“

Болни продадени души!

И да додадам , дека ВМРО немаше ама баш НИКАКВА врска со протестот а ниту една друга партија!
Даде само поддршка што е во ред, СДС не даде што не не зачудува. Откако првиот пат и двете партии ги исплукаа младите организатори сега некој се обидува да манипулира преку портпаролските медиуми.
Затоа ЏАБЕ си трошите време да си ја препишете заслугата за овој протест и целата организација на некоја политичка партија !

Башка Денко исто така последниве неколку дена се пуштил во офанзива, на 3 различни телевизии го гледам како дава “експертизи“ за предлогот на Нимиц кои гласат “ Не смееме да ја пропуштиме оваа шанса“

Болни продадени души!
Добро бе тој денко треба да се прогласи за персона нон грата и да се исфрли сосе партали од Македонија и тоа само поради изјавата "Македонија самостојна да, ама без мене", а не да му се дозволува да ни разглаба тука и да ни дава експертизи.

Горе - доле добро беше организиран митингот иако не ми се допадна тоа што некои од народните песни ги пуштија дури на крај кога сите почнаа да си одат, а пред тоа од Тоше навивачката помина 7 пати. Како и да е тоа се мали ситници. За настаните после пред амбасада не ми се допаѓаат како и минатиот пат. Го расипува целовкупниот впечаток.

Горе - доле добро беше организиран митингот иако не ми се допадна тоа што некои од народните песни ги пуштија дури на крај кога сите почнаа да си одат, а пред тоа од Тоше навивачката помина 7 пати. Како и да е тоа се мали ситници. За настаните после пред амбасада не ми се допаѓаат како и минатиот пат. Го расипува целовкупниот впечаток.

Море тоа се она душманине СДСМ како не сваќате :toe:

Сеедно кој е. Мене не ме интересира дали биле од СДСМ, од ВМРО или сосема од трета страна. Се протече добро и сите што излегоа на бина повикаа на мирен протест без инциденти. За тие што правеа проблеми само ќотек од полицијата и ништо друго, без разлика кој се и што се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom