Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога јавно го поддржале кога кампања и немаше? Тие да го поддржале две недели ќе верглаа на ТВ.

Протестот беше МАКЕДОНСКИ мирен
Не беше анти Македонски и не му давај политички карактер
оваа тема е за протестот кој се одржа на плоштад Пела
што значи тука нема место за ништо друго што е на само инцијатива
И јас би сакал да ја зпалам Грчката амбасада ( Но ке треба да се тепам со Македонските безбедносни сили , Оштета ке ја платат Македонските осигурителни компањи, и ќе ја правам МАКЕДОНСКАТА НАЦИЈА не цивилизирана )

П.С

Ние не сме Срби хулигани од вакви инциденти ОНА - терористите стана борци за човекови права.

Запамти ПОЛИЦИЈАТА Е МАКЕДОНСКА А НЕ ГРЧКА ШТО СЕ ОДНЕСУВА ДО ПОЛИЦИЈАЦИТЕ ДЕЛ ОД НИВ САКА ДА ЈА ЗАПАЛИ

Па кој рече дека не беше Македонски и мирен, протестот беше одличен само шо според мене фалеше поголема масовност, а за тие работи после шо се случуваа пред грчка амбасада, 100% некој има замешано прсти некој што сака да не престави во лошо светло

Кога јавно го поддржале кога кампања и немаше? Тие да го поддржале две недели ќе верглаа на ТВ.

како не море коа и на канал 5 кажаа дека протесто беше подржан од ВМРО ДПМНЕ :bravo:

кој бе не беше подржан. ВМРО ДПМНЕ јавнно го подржа собиров а зато и имаше онолку народ
Ако одиме од политичка гледна точка, ТОни Михајловски повеќе е на страната на народна,

а инаку од моја гледна точка протестот беше комплетно неполитички и граѓански, на него излегоа граѓани и приврзаници на сите партии без делење, сите беа обединети. Браво за организаторите, НАПРЕД МАКЕДОНИЈА.

кој бе не беше подржан. ВМРО ДПМНЕ јавнно го подржа собиров а зато и имаше онолку народ

Дали ти беше ? Сигурно не, зашто ако си бил ќе видеше таму и познати луѓе кои не се од ВМРО ДПМНЕ ,на пример Драгиша Милетиќ идр. Јас лично немам допирни точки со ниедна од актуелните политички партии, па тоа не ме спречи да бидам таму. А, што е најбитно тоа не ме прави помал Македонец и патриот, напротив...

Еј на Канал 5!? Абе ајде. Ти нив ли ги рачунаш за веродостоен извор? мислам ако си видел некој од овија од Вемерото, јавно да кажат тоа е ок, али вака не верувам. Они се исто што и Глобус. Новиот број на Глобус е срам за Македонското новинарство.

Дали ти беше ? Сигурно не, зашто ако си бил ќе видеше таму и познати луѓе кои не се од ВМРО ДПМНЕ ,на пример Драгиша Милетиќ идр. Јас лично немам допирни точки со ниедна од актуелните политички партии, па тоа не ме спречи да бидам таму. А, што е најбитно тоа не ме прави помал Македонец и патриот, напротив...

ЕДИНСТВОТО НАШЕ МАКЕДОНСКО И ОБЕДИНУВАЊЕТО НА СИТЕ МАКЕДОНЦИ Е МНОГУ СВЕТА РАБОТА, А НИЕ ДОКАЖАВМЕ ДЕКА МОЖЕМЕ ДА УСПЕЕМЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ БЕЗ НЕКОЈ ЦЕНТАР НА МОЌ

Јас неможев да дојдам оти сум од Битола, ама стварно жала што не бев таму.

Еј на Канал 5!? Абе ајде. Ти нив ли ги рачунаш за веродостоен извор? мислам ако си видел некој од овија од Вемерото, јавно да кажат тоа е ок, али вака не верувам. Они се исто што и Глобус. Новиот број на Глобус е срам за Македонското новинарство....

ВМРО-ДПМНЕ ги поддржува најавените протести за зачувување на уставното име
ВМРО-ДПМНЕ денеска излезе со официјално соопштение во кое изразуваат поддршка од партијата за најавените протести и дека истите ги разбираат како поддршка во заедничката борба за зачувување на уставното име.
“Убедени дека овој пат организаторот нема да дозволи поедини, можеби уфрлени групи, да фрлат дамка на настанот, како претходниот пат со промовирање вандализам, јавно се заблагодаруваме за подршката во борбата за исполнување на заедничката цел“, се вели во соопштението.

Еј на Канал 5!? Абе ајде. Ти нив ли ги рачунаш за веродостоен извор? мислам ако си видел некој од овија од Вемерото, јавно да кажат тоа е ок, али вака не верувам. Они се исто што и Глобус. Новиот број на Глобус е срам за Македонското новинарство.
Ако се случеше нешто сериозно на протестов сто посто сум сигурен дека ќе беше од ДПМНЕ речено дека опозицијата го организирала.

ВМРО-ДПМНЕ денеска излезе со официјално соопштение во кое изразуваат поддршка од партијата за најавените протести и дека истите ги разбираат како поддршка во заедничката борба за зачувување на уставното име.
“Убедени дека овој пат организаторот нема да дозволи поедини, можеби уфрлени групи, да фрлат дамка на настанот, како претходниот пат со промовирање вандализам, јавно се заблагодаруваме за подршката во борбата за исполнување на заедничката цел“, се вели во соопштението.

Имаше објавено дека има организиран автобуски превоз, ако си сакал ќе си дошол.

можеше да дојдеш бидејќи најмалку четири автобуси од Битола тргнаа за накај Скопје специјално за протестов, а внатре немаше само граѓани на Битола туку и до околните Ресен и Демир Хисар... како што можеа некој ресенчани да дојдат со автомобили до БТ ти уште полесно можеше да стигнеш до автобус

Токму заради тоа ми е ќеф, затоа што народов се собра без ниедна партија, фала Богу! Конечно почна да се буди Македонското во нас. И редно е! Доста више ние бевме мали Македончиња.

Пошто немав можност да дојдам на протестот , збеснав поред компјутер вртејки ги вестите на сите програми по ред. Сите што ги видов беа со ударна вест за протестот , ама Телма беше посебна приказна .Џани и Игорче икони на почеток , дефинитивно во шпицата треба да им се вртат ликовите на РОЗИТЕ .Од како се изнакажаа 300 глупости со акцент на изјавата градоначалникот од Демир Хисар , као Мадона со солзи за избеганите „грчки бизнисмени„ , на крај на вестите , онака низ заби кажаа и за протестот. Важно дека кажаа СДС не го поддржува протестот :kesa:

ЕДИНСТВОТО НАШЕ МАКЕДОНСКО И ОБЕДИНУВАЊЕТО НА СИТЕ МАКЕДОНЦИ Е МНОГУ СВЕТА РАБОТА, А НИЕ ДОКАЖАВМЕ ДЕКА МОЖЕМЕ ДА УСПЕЕМЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ БЕЗ НЕКОЈ ЦЕНТАР НА МОЌ

Апсолутно се согласувам со тебе OneAndOnly , додека ние се делиме по било кој основ, нашите душмани профитираат.

Сега бидете поздравени кајганџии, се одјавувам доста е за денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom