Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Протестот беше МАКЕДОНСКИ мирен
Не беше анти Македонски и не му давај политички карактер
оваа тема е за протестот кој се одржа на плоштад Пела
што значи тука нема место за ништо друго што е на само инцијатива
И јас би сакал да ја зпалам Грчката амбасада ( Но ке треба да се тепам со Македонските безбедносни сили , Оштета ке ја платат Македонските осигурителни компањи, и ќе ја правам МАКЕДОНСКАТА НАЦИЈА не цивилизирана )
П.С
Ние не сме Срби хулигани од вакви инциденти ОНА - терористите стана борци за човекови права.
Запамти ПОЛИЦИЈАТА Е МАКЕДОНСКА А НЕ ГРЧКА ШТО СЕ ОДНЕСУВА ДО ПОЛИЦИЈАЦИТЕ ДЕЛ ОД НИВ САКА ДА ЈА ЗАПАЛИ
Кога јавно го поддржале кога кампања и немаше? Тие да го поддржале две недели ќе верглаа на ТВ.
Ако одиме од политичка гледна точка, ТОни Михајловски повеќе е на страната на народна,кој бе не беше подржан. ВМРО ДПМНЕ јавнно го подржа собиров а зато и имаше онолку народ
кој бе не беше подржан. ВМРО ДПМНЕ јавнно го подржа собиров а зато и имаше онолку народ
Дали ти беше ? Сигурно не, зашто ако си бил ќе видеше таму и познати луѓе кои не се од ВМРО ДПМНЕ ,на пример Драгиша Милетиќ идр. Јас лично немам допирни точки со ниедна од актуелните политички партии, па тоа не ме спречи да бидам таму. А, што е најбитно тоа не ме прави помал Македонец и патриот, напротив...
Дали ти беше ? Сигурно не, зашто ако си бил ќе видеше таму и познати луѓе кои не се од ВМРО ДПМНЕ ,на пример Драгиша Милетиќ идр. Јас лично немам допирни точки со ниедна од актуелните политички партии, па тоа не ме спречи да бидам таму. А, што е најбитно тоа не ме прави помал Македонец и патриот, напротив...
Еј на Канал 5!? Абе ајде. Ти нив ли ги рачунаш за веродостоен извор? мислам ако си видел некој од овија од Вемерото, јавно да кажат тоа е ок, али вака не верувам. Они се исто што и Глобус. Новиот број на Глобус е срам за Македонското новинарство....
Ако се случеше нешто сериозно на протестов сто посто сум сигурен дека ќе беше од ДПМНЕ речено дека опозицијата го организирала.Еј на Канал 5!? Абе ајде. Ти нив ли ги рачунаш за веродостоен извор? мислам ако си видел некој од овија од Вемерото, јавно да кажат тоа е ок, али вака не верувам. Они се исто што и Глобус. Новиот број на Глобус е срам за Македонското новинарство.
Се прашував зошто си „персона нон грата„ ... Веќе не, забележав и самиот.како не море коа и на канал 5 кажаа дека протесто беше подржан од ВМРО ДПМНЕ :bravo:
Јас неможев да дојдам оти сум од Битола, ама стварно жала што не бев таму.
ВМРО-ДПМНЕ ги поддржува најавените протести за зачувување на уставното име
ВМРО-ДПМНЕ денеска излезе со официјално соопштение во кое изразуваат поддршка од партијата за најавените протести и дека истите ги разбираат како поддршка во заедничката борба за зачувување на уставното име.
“Убедени дека овој пат организаторот нема да дозволи поедини, можеби уфрлени групи, да фрлат дамка на настанот, како претходниот пат со промовирање вандализам, јавно се заблагодаруваме за подршката во борбата за исполнување на заедничката цел“, се вели во соопштението.
Јас неможев да дојдам оти сум од Битола, ама стварно жала што не бев таму.
ВМРО-ДПМНЕ ги поддржува најавените протести за зачувување на уставното име
ВМРО-ДПМНЕ денеска излезе со официјално соопштение во кое изразуваат поддршка од партијата за најавените протести и дека истите ги разбираат како поддршка во заедничката борба за зачувување на уставното име.
“Убедени дека овој пат организаторот нема да дозволи поедини, можеби уфрлени групи, да фрлат дамка на настанот, како претходниот пат со промовирање вандализам, јавно се заблагодаруваме за подршката во борбата за исполнување на заедничката цел“, се вели во соопштението.
ЕДИНСТВОТО НАШЕ МАКЕДОНСКО И ОБЕДИНУВАЊЕТО НА СИТЕ МАКЕДОНЦИ Е МНОГУ СВЕТА РАБОТА, А НИЕ ДОКАЖАВМЕ ДЕКА МОЖЕМЕ ДА УСПЕЕМЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ БЕЗ НЕКОЈ ЦЕНТАР НА МОЌ