Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле како се погоди утре,на снимање сум во 15 а тогаш тргнува автобусот од Битола.Баш ми е жал што не можам да присуствувам.
Посакувам што е можно поголем број на свесни граѓани да излезат и да ја поддржат иницијативата и протестот.

Ne dozvoluvajte da ve navede nekoj da odite povtorno pred grchka (ili bilo koja druga) ambasada!

Organizatorite treba javno da kazhat PRED sobirot se sobirot se odrzhuva samo na ploshtadot Pela i dekase raboti za miroljubiva manifestacija!

Site da go veete sonceto od Kutlesh!

Апсолутно.

Кој ќе се дрзне да прави беља, недај боже...
...Ќе одговара кај човек кој не прашува :)

Македонци, нека е честит денов!

Напред дечки. Дај Боже утре да бидите во голем број!
Се надевав дека ќе можам да дојдам, ама ништо. :(

За многу години МАКЕДОНЦИ. Вечно да ни остане името и кој ќе го смени бел ден да не види. Поздрав до сите МАКЕДОНЦИ. Утре се гледаме.:salut:
:nesum:

Битола е ЈАКО налепена со плакати... благодарение на Тамарче (која се качуваше по огради), Јове_БТ, Meazza, и... јас :)

Браво екипа...

Жими очиве, СЕА можам да го цитирам Јоже:

ЗЕМЈА со ВАКВА младина, не треба да се грижи за својата иднина!
Искрено :)

Битола е ЈАКО налепена со плакати... благодарение на Тамарче (која се качуваше по огради), Јове_БТ, Meazza, и... јас :)

:pos: :pos:

Ама кажи каква екипа сме, а?:)

Се гордеам дека сум дел од ваква младина! :)

AJDE NA SPIENJE KADE POPRVO UTRE :) TREBA DA SE STANE EKIPO AJDE AJDE MOZEME NIE ZA MAKEDONIA DA IM POKAZEME DEKA NIKOJ NE MOZE DA SI IGRA K U R O T SO NAS

l_a96987911fbf25ddb1dc403a01783d19.jpg

Добро утро.
Ај заангажирајте се и денес за собирање луѓе и ширење инфомрација!:)
Се гледаме вечер!

"Site vo napad!"

Sekoj da ne doagja bez deset dushi, bez razlika dali familija, rodnini, prijateli. ;-)

Srekjno!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom