Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
vidi brat...sekoja cest.....AMA KOLKU JAS ZNAM ZA SEBE....... NIKOGAS NEMA DA SE SLOZAM SO Z A G I N U V N J E na MAKEDONSKOTO IME.....i ako nekoj od moite I Z B R A N I se osudi da go napravi toa...imam pravo da postapam po zakonot ...neka mu ja misli zatoa toj izbraniot.....
Inaku belosvetskite pedofili ke ne zaebavaat do onoj moment dodeka ne svatat deka nema mesto za zaebancija, a ako ti i drustvo ne ste sigurni vo toa i vi TREBA KOKODAKANJE...kokodakajte , toa ne me zasega.....Z A .N E K O I .R A B O T I ....ednostavno ne se R A Z G O V A R A !!!!

Види го, не е работата шала, не ми дошло да се препуцаваме ко по обичај сериозен сум.
Џабе тебе ти е после откако Нимиц КУМ ќе ти стане, нема назад доколку твоите избрани стават потпис на повраќаницата од циганиве.

Криво ми е што ти ја нарекуваш ваквата иницијатива “кокодакање“ ,верувам дека си постар и созреан доволно за да препознаеш кога треба да се излезе и искаже револтот, додека постои ваква лежерност како кај тебе и дигање раце од се никогаш нема да успееме во ништо од животот.
Досега лежевме и стенкавме и ништо не се подобри туку се оди надолу.

Затоа време е малце народов да се собере и демонстрира сила,одлучност и непокорност!

Џабе ти е и работа и испити и сеење нива ако нема да постоиш како Македонец повеќе. Ова мора секој да го сфати сериозно и да дојде на еден собир.

Нормално дека ќе бидам таму каде што ќе биде закажано.И на тој и на секој што ќе биде организиран против крштевањето на Македонија по втор пат.

Да се направи протест само дане дојдат "режисери" од ЦИА и да исценираат едно добро палење на грчката амбасада,па после 2 недели на СНН и ББЦ да гледаме за "дивите Славомакедонци".Не е подобро да се почека официјален став на Владата????:toe:
п.с.и добро никој не се запрашал зошто само некои си 50 неофашисти протестираа пред мак.конзулат во Атина.Мислите проблем им е на грците да соберат неколку стотини илјади луѓе на протести.

Само дали ке издржи серверот на Миленко паметно би било да си ја префрли органзизацијата овде или да има некоја координација со кајгана форумот
п.с
Веќе е доста бавен

..............................................Затоа време е малце народов да се собере и демонстрира сила,одлучност и непокорност!

Џабе ти е и работа и испити и сеење нива ако нема да постоиш како Македонец повеќе. Ова мора секој да го сфати сериозно и да дојде на еден собир.

Komu da demonstrirame....na NIMIC????.. na negovite GAZDI???? na Grckine pederi, ili eve gledam sega i Bugarskive kurvi ????
Ako dobro se sekavam IMAME VLADA, imame OPOZICIJA koi dobro znaat sto ke se sluci, AKO TIE DOPUSTAT da se sluci.......NIV mislam, NEMA POTREBA DA IM SE ZAKANUVAME, mislam deka si znaat STO TREBA......i deka ke stoime zad niv vo slucaj,ako sledat NESAKANI POSLEDICI ZA MAKEDONIJA vo nejziniot od Boga daden PRAVEDEN STAV.....vo ovaa GLUPAVA SARADA.....

Ах конкретен видовме досега како функционира нашата ценета влада. Се ги интересира освен нашата држава и ние како народ. Така да народот и тоа како има право да се буни за сите неправди најпрво нанесени од нашата влада сите овие години од како сме самостојни но, само за нас самите. Па која будала ќе трпи толку години? Само тонеме и тонеме. На дното сме извесно време летаргично чекајќи да продреме во него да видиме дали има и полошо од се претходно.

Доста беше играње со Македонецот, време е за револуција!

Македонија е вечна!

Да демонстрираме за да имаат на ум што ке ги снајде парламентарците ако случајно дојде до промена на идентитетот. А ако дојде до тоа, што и да се направи потоа залудно ке биде...значи ке треба бомба во парламент.

Зошто мислам дека сето ова СДСМ го гледа како најдобар и единствен начин да се симне Грујо од власт?

Ах конкретен видовме досега како функционира нашата ценета влада. Се ги интересира освен нашата држава и ние како народ. Така да народот и тоа како има право да се буни за сите неправди најпрво нанесени од нашата влада сите овие години од како сме самостојни но, само за нас самите. Па која будала ќе трпи толку години? Само тонеме и тонеме. На дното сме извесно време летаргично чекајќи да продреме во него да видиме дали има и полошо од се претходно.

Доста беше играње со Македонецот, време е за револуција!

Македонија е вечна!

Toa e veke DRUGA RABOTA.....i toa nema sigurno da se sluci taka kako sto sega naivno si zamisluvas....baska sto so Ohridskata Kapitilacija e instalirana rackata za POVLECI VO SLUCAJ NA OPASNOST :)

Се надевам дека барем сега Владата и опозицијата и Претседателот конечно ќе застанат едни до други без да се препукават мегу себе.Зашто ако тие не се согласат меѓу себе како ќе се согласи и народот кој најчесто подпаѓа под нивно влијание.

Ако прифати нашава влада нешто што ќе ни го уништи идентитетот сите до еден на бесилка на плоштад Македонија!

Не ми треба ни НАТО ни ЕУ, ми треба Македонија! Ми треба да бидам препознатлива по тоа што сум Македонка! Па зарем на сите што ме запознаа надвор како горда Македонка треба да им кажам дека веќе не сум таа?

Разбуди се Македонијо!

Ах тој јазовец што ни скрои!

Се согласувам со cool.
Што ке ми се пари и добра работа и слободно шетање кога се продавам. МАКЕДОНИЈА НЕ Е КУРВА. и лаже секој кој вика дека тоа е трговија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom