Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Den i cas samo toa e potrebno i revplucijata moze da zapocne
EDNO IME IMAME VO DUSATA GO NOSIME
ZA NEGO ZIVOT DAVAME
ZA MAKEDONIJA

Тамо сум со глас додека имам и нозе додека ме држат за МАКЕДОНИЈА:salut:

Никогаш не замислував дека ќе дојде до прашањето дали некој ќе ми дозволи да бидам Македонка или не! Па јас се родив како Македонка и тоа е се што знам за мојот идентитет! Зарем на овие години да дозволам некој да ми кажува која сум и што сум?! Како јас да не знам! Или мислат дека ќе направат формат на се досегашно и дека се ќе отиде во заборав?! Не! Јас ќе ги бранам идеалите на мојата татковина ако треба и со крв! Македонско девојче има да опстои за век и веков!

Македонија е мојата душа и нема да дозволам некој да ми го одземе тоа!

Мора ова да го пребродиме,мора да победиме.Нема друга опција.
Нема отстапување.Ова е последната линија.

за некои кои велат дека ако било пред влада било против влада, не митингот (средбата) на македонскиот народ ќе му даде подршка на Владата, Претседателот и Парламентот да не отстапуваат ни милиметар, па макар и не влеземе во нато. ПОДРШКА ЗА МИТИНГОТ.

МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ!

А зашто не на плоштад? Вака гужва ќе праиме, а башка поблиску е до грчка амбасада, може па да се деси damage.

Ах конкретен видовме досега како функционира нашата ценета влада. Се ги интересира освен нашата држава и ние како народ. Така да народот и тоа како има право да се буни за сите неправди најпрво нанесени од нашата влада сите овие години од како сме самостојни но, само за нас самите. Па која будала ќе трпи толку години? Само тонеме и тонеме. На дното сме извесно време летаргично чекајќи да продреме во него да видиме дали има и полошо од се претходно.

Доста беше играње со Македонецот, време е за револуција!

Македонија е вечна!

еве сонот да ти се оствари ...
и не само тебе , туку на сите МАКЕДОНЦИ !

Не е сон реалност е! Но, кој како ќе ја протолкува!

Македонија на Македонците!

упс!... се извинувам

МАКЕДОНИИТЕ НА МАКЕДОНЦИТЕ

а зошто ги двоиме партиите , па и тие се народ . Нека излезат како Македонци !

А извинете има ли датум???
Кога ќе се одржи митингов?

Се чека на Миленко Неделковски

http://www.milenko.com.mk/forum/forum_posts.asp?TID=595

sg7708.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom