Пливање, ватерполо и останати спортови на вода, Лондон 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не верувам дека Симона лажела за времето, минатата година на СП има резултат 9:12... последна се разбира :)

Сите мислат дека трката на 200 мешано ќе биде вечерва интересна, ама по мене Лохте ќе тепа убедливо, Фелпс и Чех ќе се борат за среброто.

Абе овој што победи во прво полуфинале црнец беше или така ми се виде?

зашто пливачите сакале да бидат што понасредина во траките на базенот?

зашто пливачите сакале да бидат што понасредина во траките на базенот?
Ако не се лажам, тие граничниците што имаат како кружен облик се направени да ги пренесуваат бранувањата што ти ги правиш додека пливаш, на соседните пливачи или со други зборови ги успоруваш ;) Колку си понасредина и понапред тие бранувања не влијаат на тебе :) Така јас мислам, ако некој е пливач нека каже подобро.

Фелпс 20-ти медал (y)

Кој ви ги кажал глупостите за понасредина у базенот?

Конечно се одлепија хрватските ватерполисти од Италија. Многу добар натпревар, кој може нека гледа на ХРТ 1.

Едит: Резултат 11:6 за Хрватска.

notworthy.gif

Не дека сакаат, него најдобрите пливачи, пливачите со најдобро испливано време во квалификации, 1/2 финале, ги вметнуваат во 3,4,5 патека.
А зошто е тоа така, појма неам.

За поубав видик на фаворититеда има публиката. А ова со тоа дека нејкеле 3 , 4 5 прв пат слушам, не знам од кај го откопавте. Прав нонсенс
Не дека сакаат, него најдобрите пливачи, пливачите со најдобро испливано време во квалификации, 1/2 финале, ги вметнуваат во 3,4,5 патека.
А зошто е тоа така, појма неам.

Америка без медал во едно финале....и звучи и изгледа убаво :)
Браво за Холанѓанкава иако сакав Херасимениа да тепа.

Лохте се заеба со 2 финалиња, штедеше можеби сили и за двете, па и во двете не успеа до злато, али сепак медал си е медал. Фелпс нема што да се каже за него, ќе го јаде и Клос на 100м, ќе му плати за крајот на 200, Чавиќ не ни го сметам за конкуренција, човекот знае само 50 м да плива.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom