прво кажи дали плинот ти е на плочка или на дизни...Tвое мислење?Или некој кој вози подолго
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
прво кажи дали плинот ти е на плочка или на дизни...Tвое мислење?Или некој кој вози подолго
А сега ме трефна,појма неам.прво кажи дали плинот ти е на плочка или на дизни...
дизни-секвент...турај на нас гас или макпетрол или железара...А сега ме трефна,појма неам.
Сега е брзо ставен у плимонт на форд од 2009...
Разлика во цена колку е дали знаеш?Пример у Железара колку е ?дизни-секвент...турај на нас гас или макпетрол или железара...
макпетрол ке да е 43Разлика во цена колку е дали знаеш?Пример у Железара колку е ?
Си претерал на втора вечер НГСе извинувам за грешките при куцањето на претходниот текст, кого Кајгана не ми дава ни да го корегирам, ни да го избришам. Како и да е, мислам дека се разбира.
отприликаСи претерал на втора вечер НГ![]()
Плимонт, дали сте вградувале лпг во 1.6 100 КС Фокус и какви ивечскуства сте имале со тоа? Патедм дали вргадувате ЛПГ во ТСИ моторите, гледам на запад веле го прават тоа.
Станав малку досаден со прашањава, Плимонт, но ми западна за око деновиве дека на пазарите се продаваат релативно поволно бензинци Пасати (B5) со 1.8 турбо мотор со вграден плин (додуша повеќе без). Баш и се возев во еден таков (такси) и ми делуваше многу импресивно - силно влече веќе од под 2000 вртежи, а моторот е тивок - многу подобро од Пасатот 1.9 ТДИ што го имаме дома. Ме интересира дали има некои проблеми со плинската инсталација кај овие мотори од типот што ги спомна кај новите Фолксвагенови ТСИ мотори, и колку би чинело вградување плински уред доколку веќе не е вграден?
Воопшто не си досаден, слободно прашај се што те интересира. Не е проблем да се вгради плински уред на VW 1,.8 турбо моторот. Всушност возила со овој мотор беа доста чести кај нас во текот на минатата година, најчесто Ауди А4 и Пасат. Цената е 540 евра со цилиндрична боца, односно 570 евра со кружна боца. Наскоро ќе постирам и фотографии од 1.8 турбо со плински уред