PlayStation

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Само на ПС 3 играм по 2 до 3 пати во неделата - пес 2009. Отприлика по 5 часа неделно. Понекогаш играм на 10 ден од натпревар за да може да ни биде интересно и повеќе да се бориме за победата со другарите, инаку многу сум задоволен од тројката. :smir:

С

Спенсер

Гостин
оооо тема за сони... имам ја сони 2че,али треба да се чипува...??? каде??? да не барам по огласи,проверени луѓе имате?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.929
Поени од реакции
11.746
Не сум плешал сонка еден месец :( ми фали...

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
да не се фалам али мислам дека не постои поголем фан од мене на Сони ПС... имав околу 400 игрици за кецот, околу 150 за двојка и сеа моментално за тројката иам 40-тина али сепак оригинали се и грдно ги плакам иначе ќе имав поише.Имав едно време Портејбл али му го дадов на братучед ми, сеа мислам да си ја зеам ПСП 2

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.324
Поени од реакции
286
Уфф па каква уживанција е сонито-особено коа ги пукаш Реал Задрид по 9-10 нула

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Одамна му неам седнато да плешам..таман темава ме поцети дека го иам дома..

С

Спенсер

Гостин
кај има оригинални игри за Пс 2 низ Скопјево??? ае да не барам низ цело скопје,кажете...

С

Спенсер

Гостин
оооо тема за сони... имам ја сони 2че,али треба да се чипува...??? каде??? да не барам по огласи,проверени луѓе имате? знае некој?по втор пат прашувам...

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.324
Поени од реакции
286
оооо тема за сони... имам ја сони 2че,али треба да се чипува...??? каде??? да не барам по огласи,проверени луѓе имате? знае некој?по втор пат прашувам...
У Капиштец у едно шо се вика Playstation Cd или Нико компијутери!

Член од
10 ноември 2009
Мислења
50
Поени од реакции
2
Уфффффф, зараза жива. Без плејстешн неможам. Интересно е што на него играм само ПЕС :smir:

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Дали играте плејстејшн, дали ако го играте по цели денови ке ви е хоби ?
што мислите за него како хоби?
jas igram ps2 i mi e hobi ko ke nemam so da pram i si igram ama ne sega bas sekoj den pojke na kum igram i taka a isto hobi mi e i fudbal mn

Kajgana Shop

На врв Bottom