Joey, kolku te kostase kinektot?
9400 денари + 3500 денари царина (царина сега нема ако го порача од европска унија ), и тоа не е се, бидејќи од каде го порачав го пратија преку ups ми зедоја 1500 денари лежарина за аеродромот и 2000 денари ups. Им пишав таму ми рекоја да им пратам документи па да сме сределе. Им пратив па се надевам дека 50 фунти ќе ми вратат

.
Е така бе Џои отвори се малце кажи поопширно за кинектот.Имаш и некои други игри?
Во тек на играње ми се kinect joy ride, и motion sport. За нив повеќе утре, сега ќе кажам нешто за една лоша игра
Fighters uncaged
Со играва немам проблем за селектирање низ менито, баш напратив оваа е одлична. Го бираш тоа што сакаш, но што е проблемов со играва? АХ ме изнервира уште првото уклучување, започнувам со играва и ми вика ајде сега е време за тренинг. Си викам нема проблем ајде да научам некој потег, и почнува ајде мавај со десна и ти почнуваш маваш со десна маваш и треба 5 пати да го удриш. ОК добро е , сега ти вика ајде со лева и пак 5 пати да го удриш со лева. Па сега со десна нога 5 пати, па со лева нога 5, пати....... па почнав skip да правам. ПА 1000 има се отепав од skip правење. Значи неможеш да им направиш skip на сите, туку мора едно по едно. (ова толку ме изнервира па убаво ми дојде сум се разбоксовал како што треба хахах).
КОНЕЧНО кога ќе стигнеш играта ми изгледаше убаво па да се потепаме со другарчето сакавне. Но оп СТОП нема мултиплеер НЕМА ЕЈ цело време треба сам да се тепаш. Ок нема проблем ќе се тепаме еден по еден, влегуваш во менито и гледаш има 6 противници да се тепаш па потоа уште неколку кој се заклучени и тоа е тоа. Толку е играта, нема АМА БАШ НИШТО ДРУГО. И ајде сега ќе почмнуваме со тепање го одбираме првиот и гледаш долу пишува дека 'овај противник најдобро е да го тепаш од десната страна'. И почнува играта и маваш маваш, клоцаш горе лево десно но поѓаволите се мис му правам, ако го погодиш тоа е чиста среќа. Немав проблеми кинектот ме гледаше со што точно да го мавнав но џабе, кревав нозе за во глава да го удрам се мисс. Пола час го тепав и КОНЕЧНО го отепав. Се отепавне од радување и кога рече round 2 ми идаше да се фрлам од тераса.
Ако ме верувате 5 часа тепавне за да поминеме 6 противници И НИШТО НЕ ОТКЛУЧИ НОВО, туку треба од ново, 1-2-3-4-5 рунди да правиш против еден за да кренеш score и да земеш едни круни за да ти отвори нареден протовник.
Друго лошо во играва, е тоа како се представени противниците. Пред секој почеток ти јадат лајна во стил сега ќе видиш ти, ќе ти ја скршам главата и слично.
Што ако играва има да препознава над 70 движења кога е џабе, неможеш да ги користиш кога сакаш, не ни можеш да се браниш додека не ти дозволи. Да да тоа ти вика кога да се браниш инаџе џабе се тргаш наназад.
Едно е сигурно, стварно кинектов ми изгледа одличен за вакви игри, се надевам дека на некој ќе му текне да направи подобра игра. Барем мултиплеер да имаше ќе беше убаво, но жално сепак.
Значи deca sport, е прва лоша игра, па на второ место доаѓа оваа.
П.С
Треба да направиме една собиранка кај мене, онака сиве па да видиме кој во која десциплина е добар. ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ѕвер сум во 100 метри со пречки. :tv: