Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скрши нешто по дома?

. Али кој сака да игра нека не се секира, имате да ги учите песните дел по дел, па потоа да ја играта на лесно,тешко и најтешко.
. Единствено нешто во играва што ми се свиѓа се гласовните команди, седни, стани, скокни, глуми мртов и милион други. Убава е да ја пробате ама дека ќе одвоите премногу време за играва не.Но сепак ако ве привлече играва не се секирајте, има НОН СТОП нови работи, и играчки за вашето милениче. Ја играв едно 2 часа и за тие два часа собрав толку играчки со што не знаев како да го мамам веќе Тоби. Од возење количина, до играње со топки, отварање нови делови од островот. Играва има премногу убава графика, стварно убаво е и тигарчето кое ќе го одберите. Thanks for the short reviews!
Kinectimals FTW!![]()
Не играта е прекрасна изгледа стварно забавна, ќе се вратам на миленичето ама сега некако ми се собраа над 10-тина игрици па сакам сите да ги пробам.
Па затоа напишав FTW! Само таа ми се допадна на Е3
конечно видео за тоа што го зборував, кинект и џојстик во комбинација би било нешто прекрасно. Е сега овај сам го има правено, можеме само да замислиме што би направила цела програмерска куќа.

. Како и да е одлична игра и баш ме изненадува со тоа точно знае каде и колку брзо сакаш да ја фрлиш
. Истото е и за фрлање диск, само што тука не земаме залет туку фрламе од место.

Joey, kolku te kostase kinektot?
.Е така бе Џои отвори се малце кажи поопширно за кинектот.Имаш и некои други игри?