Игра која ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ИГРА И СЕДНАТ. Значи не мора да се биде станат цело време за да играш, си седнуваш на кауч и мафташ

. Ќе се игра со рацете како ќе биде пукањето ненам ништо но гледам кога ќе правиш некој мимики со рацете ги врти пиштолите. А ќе се пука највероватно во стилот пинњао пинњао. Лоокинг гоод, штета што иограва ќе биде само за xbox live.
EA games нема да додадат подршка ни за кинект ни за мове за round 4. Но признаваат дека пробувале со кинект и изгледало доста добро. Така да не е исклучок да има надградба, или да има некој мини игри за вежби или слично во играта. (понатака). Јас од моја гледна точка не би сакал, дека боксот би те скапнал за нецели 5 минути.
Кој сака да пее, ќе има и тоа.
SSX игра за кинект - односно Snowboard Supercross игра за кинект. Каква и да е ќе биде интересно, има неколку игри што работат на овај начин одлично е. Финти би се правеле многу лесно, се наведнуваш за залет, налево надесно за вртење. ОДЛИЧНО е. Чекаме повеќе детали. Играва ќе биде од EA Games кој очигледно почнуваат да го сакаат кинект.
Ubisoft засега има најмногу игри за кинект, кажаа уште на почеток дека им се свиѓа и дека ќе го подржуваат.
НО последната изјава што ја дадоа е интересна
We will be bringing some of the industry’s most innovative offerings to Kinect soon. I think we can propose Kinect versions of all the brands that we’ve got, but it is down to the production team. I can’t announce anything, but we will have something for everyone, that I can assure you.
Значи ќе прават нови игри, но и ќе додаваат подршка за веќе постоечките игри. Ассасинс креед, Спринтел селл, Рејн бо 6, Принце оф Персија.
Последното е само румор, дека EA гејмс ќе додаде подршка за кинект за SIMS 3. Ја има веќе на конзолите, па со еден паџ тоа би било решено. Не ја играм и не ме интересира.
Епа народе е толку од мене за сега, го чекаме бранот на игри во Април, а како што гледаме игри се најавуваат секој ден. Ако уште се продава кинект како алва ќе се најавуваат и по 2