Playstation Move vs Kinect

• Креатор на темата Креатор на темата Blacks
  • Време на започнување Време на започнување
јас имам пс3 ама бар додека да земам блек опс стојам неапдејтуван, сега ми изгледа мн ефтина ценава на 360 4гб слим што ја нудат овие (190е) па сакам да земам во наредните месеци за да го флешувам со цел пс3 да остане за онлајн, само ќе почекам да видам дали ќе падне цената на флешот 4600 денари што е многу многу е...

разбра некој за ,,расистичкиот,, проблем на кинект?

разбра некој за ,,расистичкиот,, проблем на кинект?

Not true тоа некој SONY fanboy го има измислино сигурно :).

Каков пост имав напишано не ми го обајвуваше некој грешка ми се појави, ај пак ќе го пишам сеа :)

јас имам пс3 ама бар додека да земам блек опс стојам неапдејтуван, сега ми изгледа мн ефтина ценава на 360 4гб слим што ја нудат овие (190е) па сакам да земам во наредните месеци за да го флешувам со цел пс3 да остане за онлајн, само ќе почекам да видам дали ќе падне цената на флешот 4600 денари што е многу многу е...

Океј другар се во ред, ама темава е за Kinect vs Move, не за 360 vs PS3. : )

Еве нешто поинтересно од неколкуте модови кои излегоа за Kinect. :)

Minority Report style

ако кинект почне да работи комплет со цел ОС ке земам еден за на пц хахаха

Ајде да видиме што се не чека во 2011 (барем засега со кинект)

Rise of Nightmares

Steel Battalion Heavy Armor

Codename D

Project Draco

Haunt

Премногу малце информации има за овие игри, едно е сигурно ќе бидат kinect експлузиви повеќе ќе дознаме следниве месеци. Сите се хард кор, нема денцајње пинг понг туку повеќето се хорор убиства ова она....

Дечките од ремеди 100% работат на нов наслов ААА (највероватно Алан Вејк 2) и ќе има подршка за кинект.

Today's games use 20-30% of Kinect

Моќноста на кинект сепак ќе ја гледаме на Е3 2011 и Е3 2012.

Браво браво. Ама треба повеќе да го вметнуваат кинектот во познатите ексклузиви за Xbox ( супер се вестите дека Алан Вејк 2 веројатно ќе има кинект подршка, посебно за Joey :) ). Пример зошто не направат подршка на некои познати ФПС ексклузиви за Xbox. Да имав 360 мене тоа би ме натерало да земам кинект. Сега за сега око ми фаќа само Steel Battalion. Aма сепак зависи од тоа каков жанр игри сакаш. За тебе Џои, сигурно ако има некој bundle со Алан Вејк 2 и кинект би го земал, така ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom