Playstation Move vs Kinect

• Креатор на темата Креатор на темата Blacks
  • Време на започнување Време на започнување
Јас најдов само 1-дно и тоа е 240$ http://www.amazon.com/Kinect-Sensor...A298/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1288806588&sr=8-1

Не гледам други, ако најде нешто дај да видам

Ако купиш во Грција, добиваш и tax-off во повеќето продавници - па ако е 159 евра, после одбивање данок доаѓа некаде околу 125 мислам.
Јас би требало да идам натака во декември, па ако не најдеш ќе се договориме за да ти земам. : )

како што гледам и самиот х бокс не е многу скап 190е за 4гб

Излегоа ревјус, и се одлични за почеток. Има секакви но битно е дека работи (кај некој игри не :) ) но воглавном е се како што треба. Добар почеток одлична забава ќе падне.

--- надополнето ---

Штотуку пишав со Драган рече за 10-тина дена ќе носи кинект. За цена незнам ама нема да е ефтино кај него :)

И јас планирам да зимам во декември, па Мац ќе се договориме ако може да земеш и за мене :)

Ви текнува пред некаде година и пола кога Мајкрософт за прв пат го презентираше NATAL?

Сите се чудевне и сите викаа дека тоа не е можно, но како што гледам 99% е како што трврдеа.

Mac)) јас сум купил досега неколку производи ос Грција но никогаш не ми одбиле данок, објасни повеќе за оваа работа, треба да си побарам некаков документ за преку граница или што?

Сите се чудевне и сите викаа дека тоа не е можно, но како што гледам 99% е како што трврдеа.

:pos2:

--- надополнето ---

....plus

Kinect Joy Ride 5.4 od 10
Sonic Free Riders 4.5 od 10
Kinect Adventures 6.6
Kinect Sports 6.4
Fighters Uncaged 48% od 100? na Gamerankings

That's right, turns out Ubisoft's title has been mistranslated - in the original French, it's "Fighters Un Caged". The world's first one-player fighting game? Certainly the world's most rubbish one.

Auuu kakov Launch na Kinect..... :)

Mac)) јас сум купил досега неколку производи ос Грција но никогаш не ми одбиле данок, објасни повеќе за оваа работа, треба да си побарам некаков документ за преку граница или што?

Мислам дека на продавниците има знак (Tax - free или слично), а за да ти одбијат треба да носиш пасош со себе. Исто, мислам дека на работи под 80 евра (односно ако сметката е под 80 евра) не се одбива. Плус, нема во сите продавници, така да ќе се распрашаш. Јас Xbox360-ката го купив од Германос и таму не одбиваа. Додека во Public, бар како што разбрав одбиваат данок. : )
Ти даваат документ со кој во Фри-шопот на граница ќе ти одбијат пари. Значи во грчкиот фри-шоп, ќе видиш таму ќе се снајдеш. 15% ти одбиваат. :)

Не знам, игриве не се нешто премногу иновативни, ќе видиме како ќе се користи технологијата на Kinect понатаму. Јас ако го земам на следно идење, ќе биде чисто ради Kinectimals и сестра ми, полуде по играта. Иначе једино нешто што ме импресионира од Кинектот досега е што работи во МНОГУ, МНОГУ лоши услови - како што презентираа луѓето од Gamespot. Дури не морало да се гледа цело тело, направата препознавала според другите делови дали скокаш - да речеме...и пак, ни на нив, а и на мене не ми беше јасно зашто Microsoft ова НИКОГАШ не го потенцираа...и секогаш презентираа на 15 метри од телевизорот. :)

П.с. Џои, готово е. :D

http://gizmodo.com/5683744/was-microsoft-kinect-hacked-already

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom