Playstation Move vs Kinect

• Креатор на темата Креатор на темата Blacks
  • Време на започнување Време на започнување
Од кај можам да си купам кинект ? дајте некои совети...дали тука некаде од мкд или преко интернет..

Од кај можам да си купам кинект ? дајте некои совети...дали тука некаде од мкд или преко интернет..

Најдобро е ако имаш некој да ти донесе од странство, и да не платиш царина. Џои така го порача преку интернет, па тука дополнително плаќаше и го фати може и поскапо него од тука да го земеш.

Уште едно прашање сега за виртуал тенис 4 ...има посебна игра која се купува за кинект или таа е едната ?
и од кај нарачувате оргинал игри .. може некоја страна која испоручува до македонија да си нарачам веднаш :)

Уште едно прашање сега за виртуал тенис 4 ...има посебна игра која се купува за кинект или таа е едната ?
и од кај нарачувате оргинал игри .. може некоја страна која испоручува до македонија да си нарачам веднаш :)

Не си ја купуваш истата игра, ако сакаш си ја играш на кинект, ако не на контролер.

www.zavvi.com
www.sendit.com
--- надополнето: Jun 5, 2011 3:59 PM ---
Иначе кинектот од денеска во Европа е 100 евра. Неверојатен попуст.

Најдобро е ако имаш некој да ти донесе од странство, и да не платиш царина. Џои така го порача преку интернет, па тука дополнително плаќаше и го фати може и поскапо него од тука да го земеш.

Еве прдолжение и на оваа игра, има интересни спортови уникатни се надевам дека овај пат ќе го средат со нивниот глуп лоадинг.

Излезе на торенти, утре ќе ви кажам што како. Искрено не ми се допаѓа многу, но ќе ја пробаме бидејќи сите ја фалат.

Играва добива одлични ревјус. Сите ја сакаат и викаат дека е најдобрата досега на кинект.

http://www.joystiq.com/2011/06/14/child-of-eden-review/

10-ка и даваат овие.

Ај ако може некој нека прати убав торент по пп дека сите ми се срање никој не крева над 10кб/с

Child of Eden. Напушен да ја играш мислам дека добро би те извозила. Од видеата можам да видам ненормално добра графика, а за гејмплејот не сум толку сигурен..

Неможам да најдам торент како што треба ќе ја пробав до сега. Вака сега за сега ич не ми фаќа око ама ќе видиме, игн вика дека откако ќе играш со кинект а потоа со кнтролер, ти се чини дека контролерот лагира.
--- надополнето: Jun 15, 2011 12:04 AM ---

Моќноста на кинект

Вчера ја пробав Child of Eden , и не ми се допаѓа. Не ја сваќам поентата на играта едноставно ми е глупава. Премногу е шарена, и често знаеш дека незнаеш што треба да правиш.

Единствено нешто е тоа дека го намалиле лагод на скоро минимум. Џабе потрошив 80 денари хахах.

Сепак тоа е мое мислење, кој сака може да ја проба.

This-Changes-Everything.jpg

It Changed... Nothing.

Whatever happened to catchin a good-ol' fashioned
passionate ass-whoopin and gettin your shoes coat and your hat tooken?
New Kids on the Block, sucked a lot of dick
Boy/girl groups make me sick
And I can't wait 'til I catch all you faggots in public
I'ma love it.. (hahaha)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom