Playstation Move vs Kinect

• Креатор на темата Креатор на темата Blacks
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе одам пак во странство, ако го најдам за 100 евра Кинект-ов ќе го купам само заради сестра ми и таа проклета Kinectimals. Од насловиве што излегоа, лично еден не би играл јас сам кога би бил дома...само да се заебаваме кога ќе дојдат другари.

Но, би размислил и за тоа, ќе ми испокршат се по дома. :)

Не ги лажи, одма го зимаш ова и влагаш у филм.

Па после на ова кога ќе му влезеш:

Затоа, не се вади :)

* Please note this item cannot be shipped outside the UK

И на сендит пишуваше дека неможе им пишам и ми го пратија. Така да да се праша можеби ќе го пратат :).

Сега баш ќе ја режам таа Yoostar 2 вечер што е како е. Ама ќе се изнатрескам глупости барем ќе ми олесни :pos2:

Штотуку ја пробав YooStar 2 и кој нема хард диск не ја пробувајте ич, џабе е неможеш да зачуваш и да гледаш риплеј. Иначе интересно е за глупости тресење. Оваа игра ја препорачувам во друштво од 10 души со едно 10 литри ракија. :)

--- надополнето ---

Console Wars – Move vs. Kinect: Precision & Accuracy (Round 2)

дури го чекаме Донев да каже за Виртуа Теннис 4 јас ја пробав денеска :)

Прво и основно што ми се допаѓа е тоа што можеш и со кинект а ако ти се смачи менувај на контролер. Изиграв само 1-2 партии па можам само да пофалам сега. Лаг нема скоро никаков, е сега едниствена мана ми е што се навикнав на пинк понг и ова ми оди тешко, бидејќи треба силно мавање да ја префрлиш мрежата. Повеќе утре :)

Донев топло ти ја препорачувам ќе се изненадиш.

дури го чекаме Донев да каже за Виртуа Теннис 4 јас ја пробав денеска :)

Прво и основно што ми се допаѓа е тоа што можеш и со кинект а ако ти се смачи менувај на контролер. Изиграв само 1-2 партии па можам само да пофалам сега. Лаг нема скоро никаков, е сега едниствена мана ми е што се навикнав на пинк понг и ова ми оди тешко, бидејќи треба силно мавање да ја префрлиш мрежата. Повеќе утре :)

Донев топло ти ја препорачувам ќе се изненадиш.

Ја симнав уште пред 2 недели, ама немам време за да ја пробам.

boxartlg.jpg

Една од најочекуваните игри за 2012 година ќе има подршка за кинект. Не се знае што како, ове би требало да биде големото изненадување на е3. ТУКА

boxartlg.jpg

Една од најочекуваните игри за 2012 година ќе има подршка за кинект. Не се знае што како, ове би требало да биде големото изненадување на е3. ТУКА
ААААа блазе тебе. Си знаат Microsoft со кои компании и за кои игри да прават договори. Веројатно вметнување на Кинект подршка бил еден од факторите за играва да биде одложена цела 1 година.

ААААа блазе тебе. Си знаат Microsoft со кои компании и за кои игри да прават договори. Веројатно вметнување на Кинект подршка бил еден од факторите за играва да биде одложена цела 1 година.

Досега едниствена игра што е better with kinect е virtua tennis 4, однсно играта можеш да бираш да ја играш или со контролер или со кинект само. Е сега како ќе го вметнат овдека јас незнам, би било чудно да се игра ваква игра само со кинект.
Ако направат комбинација контролер + кинект пример играш на контролерот даваш гласовни команди со кинектот #winning.

Ако е ова вистина Мајкрософт богами има фрлено многу пари, а и бидете едно сигурно ќе биде врвна FPS игра.

--- надополнето ---

Или е одложена заради кинектот, или заради нинтендо2. Ајде ајде до 6 Јуни па ќе видиме што се се спрема.

Досега едниствена игра што е better with kinect е virtua tennis 4, однсно играта можеш да бираш да ја играш или со контролер или со кинект само. Е сега како ќе го вметнат овдека јас незнам, би било чудно да се игра ваква игра само со кинект.
Ако направат комбинација контролер + кинект пример играш на контролерот даваш гласовни команди со кинектот #winning.

Ако е ова вистина Мајкрософт богами има фрлено многу пари, а и бидете едно сигурно ќе биде врвна FPS игра.

--- надополнето ---

Или е одложена заради кинектот, или заради нинтендо2. Ајде ајде до 6 Јуни па ќе видиме што се се спрема.
Па не е баш ФПС оваа. Нешто мешавина од TPS и има некои ФПС елементи како што е Соком.

комбинација контролер + кинект пример играш на контролерот даваш гласовни команди со кинектот #winning.

Гласовни команди??????........оО гласовни команди имало во игри и пред кинект........и само ти микрофон треба а не нешто што кошта колку една просечна плата.

ОК СТОП ОВА Е НЕШТО ПОСЕБНО, @MAC би требало да биде возбуден за ова :). Сега за сега е само румор но сабајле на EA STORE се појавила слика

202596-hd.jpg

MASS EFFECT 3 better with KINECT? Лејдис енд Џентлмен ви хев а виннер.

Ајде очекувам дека а 4 дена е3 ќе биде највозбудливото до сега!!!

Продолжуваме

Не кажува ни гемплеј ништо но барем знаеме дека со сигурност Kinect Star Wars ќе биде дел од Е3. Уствари оваа е играта КОЈА сите ја очекуваат, бидејчи мајкрософт со ова го представи кинектот. Го гледав трејлерот од лани и се чудев како може да работи, но според трејлерот сега ми е јасно како би било, и очекувам да биде најдобрата игра на кинект.

Следно Форза 4

Представено само накратко како би изгледало head tracking со кинектот. Воглавном исто како кај Shift 2 само што тука вртиш камера ако сакаш.

Се читаме за кратко со повеќе интересни новости.

winter-stars-kinect-game.jpg

Winter Star Kinect - Нова игра ухуууу зимски игри мои омилени. Во од убисофт играта има игра со скијајне работи добро, се надевам за ова ке биде подобрено. Сно боард знаеме како ке работи, уствари се е некако баш створено за кинектов во игриве. Освен лизгајне на мраз НЕ, не сакам дома да изигравам балерина. Датум на излегување при крај на месец Ноември.

child-of-eden-kinect-release-date.jpg

Child of Eden официјално излегува на 14 Јуни. Така да на торенти ја чекаме неколку дена подоцна. Баш ме интересира зошто сите ја сакаат, а изгледа толку безвеза.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom