Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дјуд, светската економија пропадна, во Америка продажбата на целиот хардвер и на сите игри е падната од 8 до 18 проценти а Кинект се распродал? Рили?Ни пропанда темава, него
Kinect: Sold out at GAME, Amazon UK no longer taking pre-orders
АКо сака некој да порача барајте побрзо како што ми изгледа нема да има да се купи хаха
Дјуд, светската економија пропадна, во Америка продажбата на целиот хардвер и на сите игри е падната од 8 до 18 проценти а Кинект се распродал? Рили?
А оти чим се спомни Кинект, одма го асоцирате со тие игрите со чамецот, со тигарот и сл. Кинект нема да остани на тие 5 игри.Види, од интеракцијата која ја имаш на видеото (а рецензија е, не платен preview) - тоа е исто толку ко оние глупине игри за Kinect што имаа на E3. Не викам дека Kinect не е понапреден од Eyetoy, ама тоа срање од интеракција е веќе видено - игрите се тапа.
Треба нешто поинтересно, подинамично. Овие игри за Eyetoy не успеаа бидејќи реално, никој не ги форсираше како motion-gaming, иако беа тоа нели. Е сега, да видиме дали безвезните игри во кои рипаш во чамец се нешто боље...![]()
Не види што е реалноста. Мајкрософт ЗНАЕ дека кинект ќе се продава и сега како што е, кога продажбата ќе почне да опаѓа БАМ БАМ етоти нешто невидено досега. Тоа искрено и ми се свиѓа додека кај мовот потенцијалноста е искористена тоа што го гледате сега толку нема што да оди понапред. Додека кинектот е верувајте ми како нова конзола тоа што ќе може да се направи ќе биде навистина уникатно.
Жалам што ме мислите фан бој на мајкрософт, но сепак се трудам да гледам правилно на работите.
Ти се свиѓа што не ги ставаат најдобрите наслови во првиот line-up ради маркетиншки причини, а после бараш да не те викаме fan-boy?
Oh Joey![]()
Сите прават така, сите си користат финти и ајде сега да ги мразиме на сите и ништо да не купуваме?